aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι αριθμοί που αφήνουν ένα παράθυρο ελπίδας…

Ομόνοια: Οι αριθμοί που αφήνουν ένα παράθυρο ελπίδας…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση για την Ομόνοια ήταν σημαντικό. Δεν κατάφερε να το κερδίσει αλλά ούτε έχασε. Έκανε βήμα σημειωτόν και πλέον το νέο ντέρμπι, αυτή τη φορά με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, αποκτά ακόμη πιο ιδιαίτερη σημασία βάσει των βαθμολογικών δεδομένων. Είτε το θέλει είτε όχι, η Ομόνοια είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει ότι θα προλάβει το τρένο της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Τζόρντι Γκόμεθ: Τα ισχυρά στοιχεία του παρασυρθήκαν απ’ το ρέμα

Όσον αφορά στην παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας, οι επτά βαθμοί σε τρία ματς είναι περισσότεροι απ’ ό,τι είχε συγκεντρώσει η Ομόνοια προηγουμένως, σε επτά αγώνες. Είναι αήττητος, ενώ έχει παρατηρηθεί πρόοδος ώς ένα βαθμό στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά πολύ περισσότερο στις επιδόσεις, στους αριθμούς, κι ας μην κέρδισε την Ανόρθωση. Ήταν ο πρώτος βαθμός σε ντέρμπι για τους πράσινους, αφού είχαν προηγηθεί τρεις ήττες.

Διαβάστε επίσης: Προσθήκες Ιανουαρίου: Μότα, εξτρέμ, «δεκάρι» κι άλλη μία

Σε τρεις αγώνες με τον Αναστασίου στον πάγκο της, η Ομόνοια μετρά δυο νίκες και μιαν ισοπαλία, συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς. Πέτυχε πέντε γκολ και δέχθηκε τρία. Προηγουμένως, σε επτά ματς είχε απολογισμό δυο νίκες και πέντε ήττες. Συντελεστής τερμάτων 4-10. Ήταν στην 8η θέση και τώρα είναι στην 7η, κάνοντας δηλαδή άλμα μιας θέσης. Μείωσε τη διαφορά από την 4η θέση στους έξι βαθμούς, προηγουμένως ήταν στους επτά και από την κορυφή από τους 13 στους εννιά. Το σημαντικότερο για την Ομόνοια είναι να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια και αποφασιστική για τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της και όχι να απομακρυνθεί περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ