aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Oι αδυναμίες, η ανάγκη και οι απρόβλεπτες συνέπειες

Ομόνοια: Oι αδυναμίες, η ανάγκη και οι απρόβλεπτες συνέπειες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, σε σχέση με το προηγούμενο ματς, φαντάζει αναγκαία εάν θέλει η Ομόνοια να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα την προσεχή Κυριακή. Οι πράσινοι καλούνται να ανεβάσουν την απόδοσή τους, να παρουσιάσουν στοιχεία που έλειψαν προηγουμένως και να είναι πιο απαιτητικοί.

Βεβαίως, όπως παρουσιάζεται η κατάσταση σήμερα, με την πίεση να έχει αυξηθεί μετά τα δυο συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, αυτό που θα μετρήσει και αποτελεί ίσως προτεραιότητα, είναι η ουσία. Να βρει δηλαδή τον τρόπο η Ομόνοια να φύγει με το «διπλό» από την έδρα των ερυθρόλευκων, που θα φέρει την ηρεμία και θα μπορέσει η ομάδα να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία. Γιατί, σε αντίθετη περίπτωση το κλίμα θα στραβώσει πολύ περισσότερο και κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης: Η «πάσα» στον Ολίβα για… το δεύτερο μισό του Ντάρμπισαϊρ

Η προσεχής αντίπαλος της Ομόνοιας, κέρδισε τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν και παρουσιάζεται ιδιαίτερα απαιτητική. Διαθέτει μαζί με τις ΑΕΛ και Δόξα, τη δεύτερη καλύτερη επιθετική γραμμή, γι’ αυτό και θα πρέπει η Ομόνοια να της ανάψει κόκκινο. Από την άλλη, έχει δεχθεί οκτώ γκολ και δείχνει ευάλωτη στην άμυνα, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το «τριφύλλι», που μόλις δυο γκολ έχει πετύχει σε τέσσερα ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ