aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Νεαροί, φθηνοί που «λάμπουν»

Oμόνοια: Νεαροί, φθηνοί που «λάμπουν»

Τις πλείστες των περιπτώσεων οι μετεγγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών για τις κυπριακές ομάδες γίνονται ώστε να υπάρχει στο ρόστερ άλλη μία διαθέσιμη επιλογή. Άλλες, με την ελπίδα η επένδυση να εξελιχθεί σε «χρυσό» και άλλες δαπανώντας αρκετό χρήμα ώστε να πεισθεί να έρθει στο νησί ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Στην τελευταία κατηγορία κατατάσσεται π.χ. η περίπτωση του Ρόλαντ Σάλαϊ του ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να πληρώνουν εξαψήφιο αριθμό για να τον φέρουν στον «Αρχάγγελο». Στην Ομόνοια πάει καιρός να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα ποδοσφαιριστής που είναι δηλωμένος στον Κατάλογο Β. Τέτοιος ήταν ο Καρίμ Χαφέζ, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στο τριφύλλι τη σεζόν 2015/16. Με τη διαφορά, όμως, ότι ο Αιγύπτιος δεν ανήκε στην Ομόνοια. Έπαιξε στους πράσινους ως δανεικός από την Λιρς για ένα χρόνο και ακολούθως μεταγράφηκε στην Λανς.

Τα δεδομένα δείχνουν να είναι διαφορετικά τη φετινή σεζόν για την Ομόνοια. Τα δύο «λαβράκια» του Άνχελ Γκόμεθ, οι Κρις Μόντες και Φράνιο Πρτσε εντυπωσίασαν κατά το διάστημα της προετοιμασίας και δείχνουν έτοιμοι να πάρουν φανέλα βασικού στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο (25/8) με την Αλκή στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κάλεσμα πρεμιέρας με «ανατριχιαστικό» βίντεο!

Σκόραραν τα δύο τέρματα της Ομόνοιας στην πρόβα τζενεράλε με τον Ερμή και έπεισαν τον Χουάν Κάρλος Ολίβα τόσο για την αξία τους, όσο και για την ωριμότητα τους, παρά το γεγονός ότι είναι 20 και 22 χρόνων, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Οι βασικές προϋποθέσεις για το come back της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ