aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι βασικές προϋποθέσεις για το come back της Ομόνοιας

Οι βασικές προϋποθέσεις για το come back της Ομόνοιας

Με την προσθήκη του Τζόρντι Γκόμεθ ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας έχει ολοκληρωθεί και άπαντες στην ομάδα αδημονούν για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Μετά από δύο ανεπιτυχής σεζόν, στο «τριφύλλι» εύχονται ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έχει και ποιότητα, έχει και εμπειρία

Η οικονομική σταθερότητα, η πλήρης αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε θέματα δουλειάς και εγκαταστάσεων, αλλά και το γεγονός ότι ο σύλλογος επένδυσε και σε πολλές συμφωνίες που θα του προσφέρουν γνώση και επαγγελματική κατάρτιση σε όλα τα επίπεδα, δίνει το δικαίωμα σε όλους να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Γιατί στην Ομόνοια δεν επικεντρώνονται μόνο στη φετινή σεζόν, αλλά και μακροπρόθεσμα, όπως ανέφερε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η ανησυχία για Μότα και η υπομονή

«Ο δρόμος μας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πρέπει να παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί και έχουμε όλοι ρόλο να διαδραματίσουμε. Έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες που έχουν σταθερότητα πλέον, αυτές οι ομάδες ήταν πριν μερικά χρόνια στο σημείο που είναι η Ομόνοια αυτά τα χρόνια σε ότι αφορά τον αριθμό μετεγγραφών. Κάναμε 17 μετεγγραφές και η ομάδα χρειάζεται χρόνο, αλλά αυτή τη φορά ο χρόνος λειτουργεί υπερ. της και εκπέμπει υγειά η ομάδα. Ο στόχος είναι να γίνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια ομάδα που να μπορεί να έχει βασικό κορμό για τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε να κάνει ελάχιστες προσθαφαιρέσεις. Θέλουμε να δημιουργήσουμε υψηλού επιπέδου υποδομές, να διασφαλίσουμε την οικονομική μας σταθερότητα», είπε.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία και MLS οι πιθανοί προορισμοί του Μιχαϊλόφ!

Και συμπλήρωσε: «Είναι βασικές προϋποθέσεις για να επιστρέψει η Ομόνοια, όπως την ξέραμε και να πρωταγωνιστεί. Στοχεύουμε επίσης στην ανάπτυξη σχέσεων και τον τρόπο που θα μπορεί η ομάδα να αποκτά ποδοσφαιριστές. Βασική προϋπόθεση είναι να παρακολουθούνται για αρκετό χρόνο παίκτες και μετά να έρχονται από το τμήμα σκάουτινγκ για να μειώνεται το ρίσκο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ