aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μόνιμα στην πρίζα η πράσινη ηλεκτρική καρέκλα!

Ομόνοια: Μόνιμα στην πρίζα η πράσινη ηλεκτρική καρέκλα!

Η ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή της Ομόνοιας συνεχίζει να είναι στην πρίζα. Την τελευταία δεκαετία, μαζί με τους υπηρεσιακούς έχουν κάτσει στον πάγκο της Ομόνοιας καμιά εικοσαριά προπονητές.

Στο τελευταίο διάστημα, ο μόνος που στέριωσε ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος οδήγησε τους πράσινους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε σπουδαίες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Έφυγε, όμως, στα τέλη Φεβρουαρίου 2022 και πριν συμπληρωθεί ακόμη ένας χρόνος η σκυτάλη έχει δοθεί στους Νιλ Λένον, Γιανίκ Φερέρα και τώρα στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Tον Κύπριο τεχνικό θα ακολουθήσουν στο «τριφύλλι» και κάποιοι από τους συνεργάτες του (Mιγκέλ Μπεντόγια, Ιωακείμ Ιωακείμ), ενώ αντίστοιχα κάποιοι στενοί συνεργάτες του Γιανίκ Φερέρα θα αποχωρήσουν.

Η οριστική συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου των πρασίνων θα γίνει με προοπτική που θα ταυτίζεται με τα «θέλω» του νέου τεχνικού διευθυντή. Ως εκ τούτου, σε κανέναν δεν προσφέρθηκε μακροχρόνιο συμβόλαιο, ενώ σιγά – σιγά θα μπει σε εφαρμογή το «κοσκίνισμα» που θεωρείται απαραίτητο και γι αυτό έχει συμφωνήσει και ο Σταύρος Παπασταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ