aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Με εντολή Παπασταύρου, έμβασμα χιλιάδων ευρώ την Παρασκευή

Oμόνοια: Με εντολή Παπασταύρου, έμβασμα χιλιάδων ευρώ την Παρασκευή

Με γεμάτες τσέπες θα πάνε οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Αλκή, το προσεχές Σάββατο. Ο Κύπριος επενδυτής που βρίσκεται στην Κύπρο και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική εταιρεία των πρασίνων από τον στενό του συνεργάτη και φίλο Δημήτρη Γρηγόρη, αποφάσισε όπως το ποδοσφαιρικό τμήμα πληρωθεί τον μήνα Αύγουστου από τις 24 του μήνα!

Για την Ομόνοια η πιο πάνω εξέλιξη αποτελεί μέγα γεγονός. Τα τελευταία χρόνια το τριφύλλι ταλανίστηκε πολύ από οικονομικά προβλήματα και τις πλείστες φορές καταβαλλόταν προσπάθεια ώστε οι μισθοί των ποδοσφαιριστών να πληρώνονται με καθυστέρηση μόνο δύο μηνών, όπως προνοείται στα συμβόλαια των παικτών.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Νεαροί, φθηνοί που «λάμπουν»

Στο τριφύλλι, πλέον, υπάρχει άνεση στο οικονομικό και τα τρέχοντα έξοδα καταβάλλονται στην ώρα τους, κάτι που επηρεάζει θετικά στην ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε επίσης: Οι βασικές προϋποθέσεις για το come back της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ