aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Λάρνακα, Αλμάτι… ο στόχος ίδιος

Ομόνοια: Λάρνακα, Αλμάτι… ο στόχος ίδιος

Μέσα σε διάστημα πέντε ημερών η Ομόνοια θα κάνει πρεμιέρα σε δύο διοργανώσεις. Αρχικά, θα παίξει με την ΑΕΚ στο «Αρένα», την Κυριακή στις 20:00, για το πρωτάθλημα και ακολούθως με την Καϊράτ, την Πέμπτη στις 17:30, για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Λάρνακα, Αλμάτι… ο στόχος ίδιος. Νίκη και μόνο νίκη, που θα επιτρέψει στην πρωταθλήτρια να πάρει τα πάνω της για τη συνέχεια. Το έργο της και στα δύο ματς φαντάζει δύσκολο αλλά θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς.

Το κάθε παιχνίδι προσεγγίζεται διαφορετικά, αναλόγως του αντιπάλου. Ο Μπεργκ γνωρίζει τι θα βρει η Ομόνοια, τόσο απέναντι στην ΑΕΚ όσο και κόντρα στην Καϊράτ του Καζακστάν. Γι’ αυτό θα ετοιμάσει αναλόγως το πλάνο του, προσδοκώντας ότι θα αποδώσει και η ομάδα του θα φθάσει στην επιτυχία.

Αν θα δει τα προσεχή δύο παιχνίδια ως πακέτο, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε πιθανότατα την επόμενη Πέμπτη, στο ματς με την Καϊράτ. Για την ώρα, αυτό που προέχει για την Ομόνοια, όποιο κι αν θα αγωνιστούν, είναι να φύγει με το «διπλό» από τη Λάρνακα. Μετά θα έχει τον χρόνο να σκεφτεί και το ευρωπαϊκό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ