aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Κλείδωσε» ο πρώτος αντίπαλος, το πλάνο για την πρόβα τζενεράλε

Ομόνοια: «Κλείδωσε» ο πρώτος αντίπαλος, το πλάνο για την πρόβα τζενεράλε

Τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Σύμφωνα με το πλάνο της προετοιμασίας, οι πύλες του «Ηλίας Πούλλος» θα ανοίξουν την Τρίτη, 15 Ιουνίου, αν και όσοι διεθνείς είχαν υποχρεώσεις σε διεθνές φιλικά θα πάρουν παράταση μερικών ημερών. Εννοείται πως οι Χούμποτσαν, Ντούρις και Λανγκ, οι οποίοι συμμετέχουν στο Euro 2020 θα ενσωματωθούν αργότερα στην προετοιμασία των πρωταθλητών.

Τη Δευτέρα (21/6) οι πράσινοι θα μεταβούν στην Κυπερούντα για μερικές μέρες και στις 28 Ιουνίου θα ταξιδέχουν στο Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα παραμείνουν για προετοιμασία στο αθλητικό κέντρο «Binkowski». Κατά την παραμονή τους έως τις 9 Ιουλίου θα επιδιώξουν να δώσουν τρία φιλικά. Το ένα θα είναι με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά του Ρόνι Λέβι. Με τον Ισραηλινό πρώην τεχνικό της Ανόρθωσης έχει άριστη σχέση ο Σίμος Ταραπουλούζης, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της Ομόνοιας θα αρχίσει στις 20 ή 21 Ιουλίου, στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα γίνει προσπάθεια ώστε να προκύψει συμφωνία με ξένη ομάδα, εγνωσμένης αξίας για την πρόβα τζενεράλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ