aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ίδιος και κάτι... παραπάνω ο προϋπολογισμός

Ομόνοια: Ίδιος και κάτι… παραπάνω ο προϋπολογισμός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Προϋπολογισμός στα ίδια επίπεδα και αν χρειαστεί και κάτι παραπάνω. Με αυτή τη λογική θα βαδίσει η Ομόνοια, μετά από απόφαση του Σταύρου Παπασταύρου. Η πρωταθλήτρια θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να έχει ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις σε Κύπρο και Ευρώπη. Γι’ αυτό και ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων δεν θα διστάσει να διαθέσει ακόμη μεγαλύτερο ποσό για μετεγγραφές, εφόσον η Ομάδα Προγραμματισμού κρίνει ότι χρειάζεται και αξίζει τον κόπο να εντάξει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Σε καμιά περίπτωση όμως και αποτελεί όρο απαράβατο, δεν θα χαλάσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Άλλωστε, το οικογενειακό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» αποτελεί ένα από τα «κλειδιά» της φετινής επιτυχίας.

Η Ομόνοια, βάσει των οικονομικών καταστάσεων που παρουσίασε η ΚΟΠ, για το χρονολογικό έτος 2020, είχε προϋπολογισμό €13.282.922, (€10.323.290 λειτουργικά έξοδα ποδοσφαίρου + €2.925.628 διοικητικά έξοδα + €34.004 εκπρόσωποι παικτών). Δεν αφορά μια σεζόν αλλά χρονολογικό έτος. Οπόταν δεν μπορεί να γίνει συγκεκριμένη αναφορά στο ύψος του ποσού που θα φθάσει το μπάτζετ της Ομόνοιας για τη σεζόν 2021-22. Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να φθάσουν και πάλι μακριά στην Ευρώπη, να βρεθούν σε όμιλο είτε του Τσάμπιονς Λιγκ είτε του Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να έχουν σημαντικά έσοδο υπερκαλύπτοντας τον προϋπολογισμό τους. Να έχουν δηλαδή έσοδα όπως το 2020. Η ευρωπαϊκή πορεία θα καθορίσει το ύψος των εσόδων, ενώ με παρουσία κόσμου τα έσοδα θα είναι προφανώς περισσότερα.

Οι πράσινοι, που θα αρχίσουν την προετοιμασία τους στις 12 Ιουνίου και λίγες ημέρες μετά θα μεταβούν στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών. Για την ώρα, ψάχνουν για μέσο και δύο εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ