aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: H τετράδα που την αλλάζει παντού

Ομόνοια: H τετράδα που την αλλάζει παντού

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εικόνα της Ομόνοιας στα πρώτα τρία ματς κρίθηκε ως ικανοποιητική, παρόλο που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή εάν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ. Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, δηλαδή, που δικαιούτο τουλάχιστον την ισοπαλία. Ωστόσο, η παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον.

Οι πράσινοι, προσεχώς, θα έχουν στο αρχικό σχήμα τους νέα πρόσωπα, ποδοσφαιριστές που θεωρούνται ικανοί, αποδεδειγμένα και βάσει βιογραφικού, να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Οι Δημήτρης Χριστοφή, Χόρχε Ενρίκες, Χαουάν-Άνχελ Αλμπίν και Μικαέλ Γκαφούρ, κάποιοι νωρίτερα και άλλοι αργότερα, αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Για διάφορους λόγους ακόμη δεν πρόσφεραν ή δεν πήραν την ευκαιρία τους. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που θεωρούνται ενδεκαδάτοι και αργά ή γρήγορα θα πάρουν φανέλα βασικού.

Διαβάστε επίσης: Οι επιστροφές και η διαχείριση

ΧΡΙΣΤΟΦΗ: Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός μπορεί να προσδώσει ταχύτητα από τα άκρα και να δώσει αρκετές ασίστ. Διεισδυτικός, δυναμικός, έχει το σουτ και μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να τελειώσει φάσεις. Αγωνίστηκε μόλις ένα 25λεπτο στην πρεμιέρα. Ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει. Μέσα της προσεχούς βδομάδας θα διαφανεί εάν θα είναι διαθέσιμος.

ΕΝΡΙΚΕΣ: Ο υψηλόσωμος ανασταλτικός μέσος, λόγω επιλογών στην πρεμιέρα και ακολούθως λόγω δύο συνεχόμενων τραυματισμών που τον κράτησαν και θα τον κρατήσουν και ενόψει Απόλλωνα εκτός αποστολής, δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκαθαρίσει για πόσο καιρό θα μείνει εκτός, τη στιγμή που δεν υπάρχει ανησυχία στον νέο τραυματισμό του (διαβάστε εδώ). Στα φιλικά έδειξε να είναι ικανός να συμβάλει ανασταλτικά, δίνοντας και ύψος στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Νέα κακοτυχία για τον Ενρίκες, πρόβλημα και με τον Αντόνια

ΑΛΜΠΙΝ: Ίσως η ποιοτικότερη μετεγγραφή του καλοκαιριού για την Ομόνοια, όμως ακόμη «αγνοείται». Η μη ετοιμότητα αλλά και η προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο αποτέλεσαν λόγο για να μη βρεθεί στην 20άδα της ομάδας σε κανένα από τα τρία ματς. Προπονείται κανονικά και είναι, επίσης, υποψήφιος για να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ίσως ο Ολίβα θελήσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια, σε ματς χαμηλότερου βαθμού δυσκολίας, αφού είχε αρκετή αποχή.

ΓΚΑΦΟΥΡ: Ο Γάλλος αποκτήθηκε για να αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, ο Ολίβα στην πρεμιέρα προτίμησε τους Βύντρα και Πρτσε, τους οποίους διατήρησε και στα επόμενα δυο ματς. Άλλωστε, δεν του είχαν δώσει αφορμή για κάτι διαφορετικό. Θεωρείται βέβαιο, όμως, ότι ο Γκαφούρ σύντομα θα πάρει μια θέση στα στόπερ, πιθανότατα αυτήν του Βύντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ