aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: H μοναδική αλλαγή που ίσως κάνει ο Μπεργκ

Ομόνοια: H μοναδική αλλαγή που ίσως κάνει ο Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στη σημερινή προτελευταία προπόνηση θα δείξει τις προθέσεις του ο Χένινγκ Μπεργκ, για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Η παρουσία της ομάδας στο προηγούμενο ματς κρίνεται θετική και εκτός απροόπτου θα διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές που άρχισαν απέναντι στον Εθνικό. Γίνεται λόγος για τον Γκόμεθ ότι, παρουσιάζει σημάδια κούρασης.

Ωστόσο, πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, που παίζει με το μυαλό και βοηθά, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Εάν ο Νορβηγός θελήσει να ξεκουράσει τον Ισπανό, τότε τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Κούσουλου ή Κατελάρη. Ο Ορτέγα για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως βασικός σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Εάν, λοιπόν, η Ομόνοια παρουσιαστεί με τους ίδιους ένδεκα, αυτοί θα είναι: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Ορτέγα, Μποτεάκ, Τιάγκο, Ντάρμπισαϊρ. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Μίκου και Τζιωνής, που είναι πιθανό να είναι διαθέσιμοι στο επόμενο ματς με το Παραλίμνι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το έκανε για πρώτη φορά με τον Εθνικό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ