aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το έκανε για πρώτη φορά με τον Εθνικό!

Ομόνοια: Το έκανε για πρώτη φορά με τον Εθνικό!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Με βάση το σκορ θα έλεγε κανείς πως η Ομόνοια έφυγε με… την ψυχή στο στόμα από το «Δασάκι», ωστόσο σύμφωνα με τις ευκαιρίες που κατέγραψαν οι δύο ομάδες, θα έλεγε κανείς πως οι πράσινοι θα μπορούσαν να απλοποιήσουν τα δεδομένα αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» κατάφερε να κάνει κάτι που δεν κατόρθωσε στα προηγούμενα εφτά παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σκόραραν για πρώτη φορά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 10λέπτου. Υπενθυμίζουμε πως ο Ντάρμπισαϊρ άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο μοναδικό παιχνίδι που η ομάδα της πρωτεύουσας δεν βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα, ήταν στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Το αμέσως επόμενο πιο… γρήγορο γκολ ήταν αυτό που πέτυχε ο Μαυρίας στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο 24’, ενώ στο 25’ ο Ντάρμπισαϊρ άνοιξε το σκορ στον αγώνα με τη Δόξα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όταν ο Λανγκ ακούμπησε τα 35 χιλιόμετρα…

Σαφώς και τα… γρήγορα γκολ δίνουν επιπλέον αυτοπεποίθηση στην ομάδα σε ένα παιχνίδι, ωστόσο καλείται να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε του αγώνα. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό κινδύνεψε αφού δεν πέτυχε δεύτερο γκολ έγκαιρα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ντάρμπισαϊρ όμως είχε τη λύση στο 72’ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τι άλλο να κάνει ο Τιάγκο;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ