Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και οι δηλώσεις αξιωματούχων του Ιράν, είχαν παρενέργειες και για αθλητική αποστολή της Κύπρου που βρισκόταν στο Κατάρ στο πλαίσιο διεθνών αγώνων.
Όπως επιβεβαίωσε πριν από λίγο μιλώντας στο philenews ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, Λένος Κυριάκου, η 9μελης αποστολή της Κύπρου στους αγώνες της Ντόχα, αποσύρθηκε.
Ο κ. Κυριάκου μας ενημέρωσε ότι αναμένεται η αποστολή να φτάσει αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί επρόκειτο να πάρει πτήση για την Κύπρο.
Ο κ. Κυριάκου μάς ανέφερε πως η εν λόγω απόφαση λήφθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και το Υπουργείο Εξωτερικών. Απαντώντας σε ερώτημά μας ο κ. Κυριάκου, εξήγησε πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή βάσει των δεδομένων.
«Αθλητές χωρών όπως αυτοί της Σουηδίας, της Νορβηγίας έφυγαν από τις προπονήσεις, ενώ η ομάδα της Ισπανίας δεν εμφανίστηκε καθόλου» είπε ο κ. Κυριάκου. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως λήφθηκε υπόψιν το γεγονός ότι η ομάδα των ΗΠΑ αποσύρθηκε.
Περισσότερα στο philenews.com














