aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ερωτηματικό η… απουσία του Κούσουλου

Ομόνοια: Ερωτηματικό η… απουσία του Κούσουλου

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για την Ομόνοια, δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία. Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα από τον Απόλλων (0-2) το βράδυ της Κυριακής σ’ ένα παιχνίδι που οι κυανόλευκοι της Λεμεσού άξιζαν το τρίποντο βάση της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο ομάδες.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα φαίνεται από τις επιλογές του πως δεν είναι… οπαδός των αλλαγών, αφού στα πρώτα τρία παιχνίδια της ομάδας του διατήρησε τους εννιά από τους ένδεκα ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο επανέλαβε και χθες στο ΓΣΠ, αφού οι Μεχίας, Λόπες, Πρετσέ, Βύντρα, Γκόμεθ, Σοάρες, Μόντες, Ραμίρες, Ντάρμπισαϊρ, παρέμειναν στην θέση τους.

Ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό η παραμονή του Κούσουλου στον πάγκο του «τριφυλλιού», καθώς ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε έναντι ενός σημαντικού ποσού στη Νέα Σαλαμίνα (σ.σ. 220.000 ευρώ), ενώ στα φιλικά παιχνίδια των πρασίνων ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Μάλιστα, ο Κούσουλος κέρδισε τις εντυπώσεις, κι όμως δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού στα επίσημα παιχνίδι της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή της Ομόνοιας στην ΚΟΠ για Μασιά

Υπενθυμίζουμε πως ο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και ως ανασταλτικός μέσος. Ίσως για μερικούς φίλους της Ομόνοιας να αποτελεί ερωτηματικό και η απουσία των Γκαφούρ, Λοέ, Αλμπίν (σ.σ. έκανε ντεμπούτο με τον Απόλλωνα), ωστόσο και οι τρείς αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Κούσουλος είναι υγιέστατος και βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Σίγουρα ο Κύπριος ποδοσφαιριστής περιμένει την ευκαιρία του, αφού η αξία του είναι δεδομένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ