aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έριξε το... μπαλάκι στον Αναστασίου ο Ατζαγκούν

Ομόνοια: Έριξε το… μπαλάκι στον Αναστασίου ο Ατζαγκούν

Προσγειωμένος και αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά παρουσιάστηκε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, Ατζαγκούν.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις το επίσημο κανάλι των πρασίνων και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα συνεργασία του με τον Γιάννη Αναστασίου: «Σημαίνει πολλά γι’ μένα, γιατί γνωρίζω καλά τον τρόπο που κοουτσάρει και αυτό θα με διευκολύνει». Θυμίζουμε πως οι δύο τους συνεργάστηκαν ξανά στον Παναθηναϊκό, στην Ρόντα και στην Κόρτραϊκ, κάτι το οποίο δείχνει πως ο Ελλαδίτης κόουτς πιστεύει στις δυνατότητες του. Γι’ αυτό άλλωστε ζήτησε να μετεγγραφεί στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: Ατζαγκούν: «Πάντα αγωνιζόμουν υπό πίεση, είμαι έτοιμος»

Επίσης, ο Νιγηριανό μεσοεπιθετικός… έριξε το μπαλάκι στον Αναστασίου καθώς σε ερώτηση για το πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει το «τριφύλλι» απάντησε «όσο πιο σύντομα γίνεται», ενώ όταν ρωτήθηκε για την φυσική του κατάσταση, τόνισε: «Είμαι πολύ καλά, οπότε όταν με θέλει ο προπονητής ή η ομάδα, εγώ είμαι έτοιμος». Έτσι, η απόφαση για το αν θα χρησιμοποιηθεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αλλά και στον επαναληπτικό με τους κυανόλευκους την ερχόμενη Τετάρτη, ανήκει στον Ελλαδίτη τεχνικό. Ο Ατζαγκούν, δήλωσε και δημόσια πως είναι έτοιμος και μπορεί να βοηθήσει. Φτάνει, να το αποδείξει και στις προπονήσεις και ο Αναστασίου να τον ρίξει… στην μάχη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ