aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έλεγχος στο Δασάκι από Μπεργκ και Λάρκου, δηλώνει έδρα

Ομόνοια: Έλεγχος στο Δασάκι από Μπεργκ και Λάρκου, δηλώνει έδρα

Την έδρα που θα χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 πρέπει να δηλώσει σήμερα στην ΚΟΠ η Ομόνοια. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και οι πράσινοι υποχρεούνται εντός της ημέρας να ενημερώσουν την Ομοσπονδία για το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν.

Ομόνοια και ΓΣΠ συμφώνησαν για χρήση του γηπέδου της πρωτεύουσας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του «τριφυλλιού», όχι όμως και για τους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων. Ανάμεσα στις δύο πλευρές προέκυπτε διαφορά τόσο στο ποσό παραχώρησης του γηπέδου ανά αγώνα, όσο και στη διαχείριση της καντίνας και των boxes του γηπέδου.

Μάλιστα, Ομόνοια και ΓΣΠ έβγαλαν «μαχαίρια» την προηγούμενη βδομάδα, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ένθεν και ένθεν. Με παρέμβαση της ΚΟΠ έβαλαν νερό στο κρασί τους και έδωσαν τα χέρια ώστε η πρωταθλήτρια Κύπρου να χρησιμοποιήσει ως έδρα της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το καλύτερο γήπεδο της Κύπρου.

Από την στιγμή που δεν προκύπτει ακόμη συμφωνία για τα εντός έδρας παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων το σκηνικό είναι ρευστό και το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ομόνοιας από το ΓΣΠ υπαρκτό. Οι πράσινοι έχουν στα χέρια τους την τελική πρόταση του ΓΣΠ και καλούνται να αποφασίσουν. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι έχει προσεγγιστεί τις προηγούμενες μέρες η διοίκηση του Εθνικού και μάλιστα οι Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ βρέθηκαν στο Δασάκι και επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και τον χλοοτάπητα.

Μέχρι τις 15:30 η Ομόνοια θα δηλώσει στην ΚΟΠ την έδρα που θα χρησιμοποιήσει για τις εγχώριες διοργανώσεις. Το σενάριο να παραμείνει στο ΓΣΠ είναι το επικρατέστερο, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετακόμισης στο γήπεδο του Εθνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ