aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Αργυρίδης: «Τα χρέη του σωματείου, δε θα εξαφανιστούν από μόνα τους»

Ομόνοια/Αργυρίδης: «Τα χρέη του σωματείου, δε θα εξαφανιστούν από μόνα τους»

Καλεσμένος στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» ήταν ο Μάριος Αργυρίδης, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία του Σωματείου της Ομόνοιας μετά την απόφαση του Λώρη Κυριάκου να αποχωρήσει στο τέλος της θητείας του. Ο υπεύθυνος των οικονομικών στο Δ.Σ. του Σωματείου και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας μίλησε για την οικονομική κατάσταση του σωματείου, για τα υπόλοιπα τμήματα της Ομόνοιας και τον προγραμματισμό τους, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της αλλαγή του διαιτητή στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (25/7) με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

«Δεν είναι έτοιμος ο συνδυασμός μου. Η σκέψη είναι να δημιουργηθεί ένας συνδυασμός 15 ατόμων. Θα προχωρήσω σε διαβούλευση με κάποιους φίλους για να οριστικοποιήσουμε τον συνδυασμό που θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τα υφιστάμενα άτομα του Δ.Σ. Έχουμε χρέος προς τα μέλη του σωματείου και τους χιλιάδες Ομονοιάτες να δουλέψουμε σκληρά με τιμιότητα και υπευθυνότητα για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων», είπε στις αρχικές του τοποθετήσεις.

Και συνέχισε: «Έχουμε συζητήσει με το Δ.Σ., προχωρήσαμε τα θέματα με τους προϋπολογισμούς όλων των τμημάτων και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον προγραμματισμό. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι με τις συνθήκες που βιώσαμε με τον κορωνοϊό, επιστρέψαμε σε μια καινούργια κανονικότητα. Δεν θα υπάρχουν οι χορηγίες και οι διαφημίσεις όπως ήταν προηγουμένως. Είναι δύσκολα τα πράγματα τα βάλαμε κάτω και θα προσπαθήσουμε και με εισιτήρια διαρκείας που είμαι σίγουρος ότι θα τα αγκαλιάσει ο κόσμος της ομάδας, να τα βγάλουμε πέρα».

Ερωτηθείς κατά πόσον το χρέος του σωματείου είναι διαχειρίσιμο, απάντησε: «Όλα τα χρέη ανήκουν στο σωματείο. Εξοφλούνται κάποιες υποχρεώσεις του σωματείου από την εταιρεία με ορίζοντα αυτά που συμφωνήθηκαν όταν αναλάμβανε ο κ. Παπασταύρου. Τον Μάιο είχαμε χρέος γύρω στα 16,5 εκατομμύρια ευρώ και τώρα το χρέος είναι περίπου στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ. Αντιλαμβάνεστε ότι έχει μειωθεί περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, και αν συμπεριλάβουμε και τις συμφωνίες που έκανε ο κ. Παπασταύρου με παλιές οφειλές σε παίκτες κ.α., τότε πάμε σε μείωση περίπου 3 εκατομμυρίων. Είναι διαχειρίσιμο το χρέος, γιατί ένα μεγάλο μέρος θα ξοφληθεί από την ποδοσφαιρική εταιρεία. Εμείς ως σωματείο μέσα στην επόμενη τριετία πρέπει να βρούμε τους πόρους για την εξόφληση του ομολόγου. Την εξόφληση δηλαδή του 1/3 κάθε χρόνο που είναι γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα πρέπει να εξευρεθούν πόροι για να εξοφληθούν τα χρέη που δεν ανήκουν στην εταιρεία. Δεν θα εξαφανιστούν από μόνα τους», είπε.

Και συνέχισε: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πλήρης ανάληψή υποχρεώσεων από τον κ. Παπασταύρου, ο οποίος καλύπτει πλήρως στις ανάγκες του και δεν χρειάζεται κανείς να ανησυχεί. Το έλλειμα των 6,5 εκ που παρουσιάστηκε πρόσφατα προς τον κ. Παπασταύρου, δεν πρέπει να ανησυχεί κανέναν, αυτές οι υποχρεώσεις ανήκουν στην εταιρεία. Όλα τα ερωτήματα των φίλων της Ομόνοιας, θα τα απαντήσουμε στη Γενική Συνέλευση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ