aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτοί, τη δουλειά τους...

Ομόνοια: Αυτοί, τη δουλειά τους…

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Η επιστροφή στις νίκες χαρακτηρίζεται (και είναι) ως επιτακτική ανάγκη στις τάξεις της Ομόνοιας. Οι πράσινοι μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και την απόλυση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, γυρίζουν (ξανά) σελίδα με στόχο να πραγματοποιήσουν καλύτερη πορεία, αλλά και να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν αρκετά δύσκολη για το «τριφύλλι» με τον Άνχελ Γκόμεθ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, τουλάχιστον προσωρινά. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής παράλληλα με αυτό, ψάχνει και τον επόμενο τεχνικό της Ομόνοιας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (31/10).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι δύο λόγοι της παράτασης στην πρόσληψη προπονητή

Ωστόσο ο Γκόμεθ καλείται να διαχειριστεί και την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, και ταυτόχρονα να στείλει το μήνυμα πως «εσείς βλέπετε τα ματς και τίποτα άλλο». Σαφώς και η αποδέσμευση του Ολίβα, θα έφερε αναστάτωση στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούν. Οι αγώνες έρχονται μαζεμένοι και είναι κομβικής σημασίας, γι’ αυτό και ο μοναδικός τους στόχος θα πρέπει να είναι η προσήλωση στα παιχνίδια. Το τι έφταιξε και τι όχι, είναι θέμα που θα μελετήσει ο τεχνικός διευθυντής με τους συνεργάτες του, ωστόσο θα ήταν ευεργετικό να αναγνώριζαν πως φέρουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης για τις ήττες. Η μπάλα θα βρίσκεται στα πόδια τους και στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Πάφο, αλλά και στα επόμενα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ετοιμάζεται το κείμενο που θα σταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα οι Γκρίνιτζ και Ζαρκίνιο δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής λόγω πρόβλημα τραυματισμού. Από’ κει και πέρα, ο Ζίβετς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς, ενώ ο Ζαΐλσον είναι στην διάθεση του Γκόμεθ. Τέλος, παρά τον νάρθηκα που έχει στο χέρι του, ο Βύντρα προπονείται και αυτός κανονικά. Οι επιλογές ενόψει του αγώνα με την παφιακή ομάδα, θα είναι αυξημένες και ο Ισπανός υπηρεσιακός προπονητής θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ώστε να χτυπήσει το παιχνίδι και πάρει το τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ