aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτή κάνει κουμάντο!

Ομόνοια: Αυτή κάνει κουμάντο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η έδρα αποτελεί ένα από τα ισχυρά όπλα της Ομόνοιας στην τρέχουσα σεζόν. Είναι αήττητη σε 16 αγώνες στο ΓΣΠ, έχοντας απολογισμό 11 νίκες και 5 ισοπαλίες. Συντελεστής τερμάτων 22-4! Με τη δύναμη της έδρας, λοιπόν, η ομάδα της Λευκωσίας θα θελήσει να πανηγυρίσει για τρίτη φορά στην τρέχουσα σεζόν απέναντι στην ΑΕΛ στο αυριανό ντέρμπι. Θα θέσει νοκ άουτ την αντίπαλό της από τη διεκδίκηση του τίτλου και τουλάχιστον θα διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από τον Απόλλωνα, που αγωνίζεται σήμερα με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, η Ομόνοια ενόψει της αυριανής αναμέτρησης έχει ως σύμμαχο και την παράδοση. Απέναντι στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ σπάνια δέχεται την ήττα. Η τελευταία φορά ήταν στις 21 Απριλίου 2018, ακριβώς πριν τρία χρόνια, όταν έχασε με 2-1, με γκολ που δέχθηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Από τότε μεσολάβησαν τέσσερις αναμετρήσεις, με την Ομόνοια να πετυχαίνει ισάριθμες νίκες. Η προηγούμενη νίκη της ΑΕΛ στο ΓΣΠ (πριν το 2018) ήταν τον Μάιο του 2014 (3-2), με γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό. Σπάνια τα ντέρμπι στο ΓΣΠ μένουν στην ισοπαλία. Η τελευταία φορά ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013. Στο ματς του α’ γύρου της α’ φάσης η Ομόνοια επικράτησε με 3-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ