aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Παπασταύρου και οι πολλοί… κόκορες

Ο Παπασταύρου και οι πολλοί… κόκορες

«Μπορεί να υπάρχει ένα άτομο που θέλω να φέρω πίσω», είχε πει ο Σταύρος Παπασταύρου στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας. Πριν αλέκτορα φωνήσαι, οι πράσινοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου στο πόστο του σύμβουλου στρατηγικού ποδοσφαιρικού σχεδιασμού. Ο Ελλαδίτης θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή έως το τέλος της σεζόν. Με απλά λόγια, θα ριχθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πιο καυτή περίοδο, με αυξημένες πιθανότητες να «καεί» για δεύτερη φορά, προτού κληθεί να δώσει συμβουλές για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως διίστανται οι απόψεις των φίλων  της Ομόνοιας για την επιστροφή ενός ανθρώπου που έφυγε ως αποτυχημένος από το «Ηλίας Πούλλος» πριν μερικά χρόνια. Γεγονός που αυξάνει την πίεση προς τη διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου, η οποία έχει ήδη στην πλάτη της την λανθασμένη (εκ του αποτελέσματος) επιλογή του Γέσπερ Γιάνσον και τρεις αποτυχημένες (όπως ο ίδιος παραδέχθηκε) σεζόν.

Το ρεπορτάζ λέει ότι το οργανόγραμμα του διοικητικού ηγέτη του «τριφυλλιού» περιλαμβάνει ακόμη την πρόσληψη αθλητικού διευθυντή και νέου προπονητή, ενώ κατά τα φαινόμενα στο πλάνο χωράει ως υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ ο Σίμος Ταραπουλούζης. Σαν πολλοί δεν θα μαζευτούν στο Γέρι; Mάλλον ο Παπασταύρου δεν συμμερίζεται την παροιμία «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ