aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ GOALΟ Παπασταύρου έχει τις κεραίες ανοιχτές

Ο Παπασταύρου έχει τις κεραίες ανοιχτές

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «GOAL»

Πάλι καλά που έκανε χθες τις -απαραίτητες- διευκρινίσεις, ο Ανδρέας Δημητρίου, διότι δεν είναι δύσκολο να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα. Με απλά λόγια, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας ξεκαθάρισε ότι «η διοίκηση ακόμη δεν κατέληξε στην τελική δομή και το οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος». Κι αυτό διότι αυτήν τη χρονική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη μια βαθιά αξιολόγηση όλων των δεδομένων στην ομάδα.

Εν ολίγοις, ο Σταύρος Παπασταύρου είναι στη φάση της αξιολόγησης κι έχει τις κεραίες ανοιχτές. Το νέο πρότζεκτ της Ομόνοιας θα περιλαμβάνει σίγουρα τον Γιάννη Αναστασίου μέχρι το 2026 «στη θέση του Σύμβουλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού», όπως ανακοινώθηκε. Θα περιλαμβάνει, επίσης, τον Βάλντας Νταμπράουσκας (κι ο Λιθουανός με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2026), ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία από την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Από κει και πέρα είναι δεδομένη η σημαντικότητα του τμήματος σκάουτινγκ, το οποίο αναφέρεται συχνά πυκνά στις σχετικές ανακοινώσεις.

Εκείνο που ξένισε λίγο, στη χθεσινή παρέμβαση του Ανδρέα Δημητρίου διαψεύδοντας πληροφορίες για συγκεκριμένο τεχνικό διευθυντή, ήταν η ατάκα του, ότι «είναι λογικό να γίνεται μια προεργασία με συλλογή βιογραφικών ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη σε περίπτωση που ληφθεί απόφαση για προσθήκη ή προσθήκες». Για τεχνικό διευθυντή, δεν υπήρχαν ποτέ αναφορές στις επίσημες ανακοινώσεις. Ούτε στην ανακοίνωση για τη συνεργασία με Νταμπράουσκας, ούτε στην ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ