aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΛ. Στεφανή: «Δεν θεωρώ ότι έχει πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ»

Λ. Στεφανή: «Δεν θεωρώ ότι έχει πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λούης Στεφανή. Αναλυτικά:

Για τον τελικό πρωταθλήματος: «Είναι αλήθεια πως είναι μεγάλη η ανυπομονησία στη Λάρνακα και εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές ζούμε πολύ έντονα αυτή τη στιγμή».

Για τις πιθανότητες της ΑΕΚ: «Ειπώθηκαν πάρα πολλά για το πλεονέκτημα και τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει πλεονέκτημα και το ίδιο θα ίσχυε και αν ήταν η ΑΕΚ σε αυτή τη θέση. Η παρουσία μόνο των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, μπορεί να είναι μεγάλο ντοπάρισμα, όμως πάντοτε σε έναν αγώνα έρχονται κάποια πράγματα που μπορεί να μην είναι αυτά που περιμένουμε. Όταν μιλούμε για δεδομένα πριν το παιχνίδι είναι αλήθεια πως υπάρχει πλεονέκτημα για το ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν είναι όπως το παρουσιάζουμε».

«Αυτό που θα μπορούσα να πω είναι ότι πρόκειται για ένα τεράστιο παιχνίδι από πλευράς πίεσης. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Δεν είναι μονό ότι αμείβονται καλά και πρέπει να παίζουν. Η πίεση που έχουν ενόψει αυτού του τελικού είναι πολύ μεγάλο θέμα και αυτό μπορεί να μας εμποδίσει να δούμε ένα καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Η ομάδα που θα είναι πιο καλά προετοιμασμένη θα είναι πιο κοντά στο πρωτάθλημα».

Για τον Ραν Μπεν Σιμόν: «Είναι φανερό πως η ΑΕΚ είχε ένα ξεκίνημα όχι αναμενόμενο. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την πορεία που είχε πέρσι, αλλά και τη μεγάλη πίεση που δέχθηκαν όσοι απαρτίζουν την ΑΕΚ. Οι προσδοκίες ήταν πολύ διαφορετικές, σε σχέση με το ξεκίνημα. Ο κύριος Καραπάτης έκανε την αλλαγή με τον Ραν Μπεν Σιμόν χωρίς να ξεχνάμε τι έκανε ο κ. Όλτρα, και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο κ. Μπεν Σιμόν βρήκε αμέσως το πρόβλημα που υπήρχεμ, αν μπορώ να το πω έτσι, για να βοηθήσει την ομάδα. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν είναι μονό κ. Ραν Μπεν Σιμόν, είναι κι άλλοι άνθρωποι που δουλεύουν αθόρυβα και επίσης τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η ομάδα που θα προετοιμαστεί καλύτερα ψυχολογικά θα έχει πλεονέκτημα. Μετά αφού ανέλαβε ο κ. Ραν Μπεν Σιμόν δεν είδα να αλλάζουν πολλά σε θέμα τακτικής, αυτό που άλλαξε πραγματικά είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι παίκτες».

Ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει στην ΑΕΚ: «Θα αρχίσω από τον τερματοφύλακα ο οποίος είναι μεγάλο κεφαλαίο για την ΑΕΚ. Θα παίξει το δικό του ρόλο στο προσεχές παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο Λέδες είναι βαρόμετρο για την ΑΕΚ γιατί και στην πορεία πριν τον Ραν Μπεν Σιμόν είδαμε πως τα σκαμπανεβάσματα του Λέδες επηρέασαν την ΑΕΚ. Ο Πονς είναι μεγάλο εργαλείο, ενώ έκπληξη αποτελεί ο Τόνγκια που θεωρώ πως είναι ο σταρ της ομάδας. Πρέπει να είναι στα καλυτέρα του το Σάββατο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ