aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝO Ντάρμπισαϊρ σκοράρει, η Ομόνοια νικάει (pics)

O Ντάρμπισαϊρ σκοράρει, η Ομόνοια νικάει (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Αγχώθηκε αλλά την βρήκε τη λύση η Ομόνοια, η οποία πέρασε νικηφόρα από το ΓΣΖ νικώντας την Καρμιώτισσα 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.  

Παρά τις τρεις αλλαγές του Τζον Κάρβερ η Ομόνοια ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο και βρήκε αξιοσημείωτες ευκαιρίες ώστε να σκοράρει. Μόλις στο 4ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας ο Μαργκάσα έβγαλε μόνο τον Κλέιτον, ο Βραζιλιάνο πάσαρε στον Χριστοφή αλλά ο Νταγκόγιεβιτς απέκρουσε και στη συνέχεια ο Κλέιτον πλασάρει λίγο έξω. Η επόμενη φάση για την Ομόνοια ήταν στο 28’ όταν ο Χριστοφή με εξαιρετική ενέργεια έδωσε στον Κλέιτον ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο πολύ κινητικός Κλέιτον σημάδεψε το δοκάρι στο 30′ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 38′ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας.

Συνέχισε να κρατά μπάλα και στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια, με την Καρμιώτισσα να αμύνεται πολύ καλά. Αξιοσημείωτη ευκαιρία όμως σημείωσαν οι γηπεδούχοι όταν ο Πόλιανετς βγήκε μόνος με τον Κρέσιτς αλλά ανέκοψε σωτήρια ο Όρσουλιτς. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν τον… δρόμο προς τα δίκτυα αλλά ο Ντάρμπισαϊρ είχε διαφορετική άποψη. Στο 84’ μετά από σουτ του Σέρινταν εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Νταγκόγιεβιτς, και προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Ενημέρωση αναμένεται για τον Χριστοφή ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σέρινταν στο ημίχρονο μετά από ενόχληση που ένοιωσε.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Γερμανός): Νταγκόγιεβιτς, Ταραλίδης, Γουίλερ, Α. Χριστοφή (46′ Όρντος), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου (89′ Πάντος), Λογκόμπ, Πόλιανετς, Σάλιακας, Μανογιάν (75′ Βαττής).

Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Κρέσιτς, Παναγιώτου, Βύντρα, Όρσουλιτς, Καρλίτος (81′ Ρουσιάς), Μαργκάσα, Κατελάρης, Κλέιτον, Χριστοφή (46′ Σέρινταν), Κύπρου (58′ Φλορέσκου), Ντάρμπισαϊρ.

Σκόρερ: 84′ Ντάρμπισαϊρ

Κίτρινες: Αρότσα (4η) / Παναγιώτου, Ρουσιά, Κατελάρης

Αποβολές:

Στάδιο: ΓΣΖ.

Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Τέταρτος: Χρίστος Νικολαΐδης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.

Πιο κάτω το live του αγώνα…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ