aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Μαδούρο σκιαγραφεί τον «κανονιέρη» Ουνάι Έμερι

Ο Μαδούρο σκιαγραφεί τον «κανονιέρη» Ουνάι Έμερι

Είναι οριστικό! Ο Ουνάι Έμερι θα είναι από την ερχόμενη σεζόν ο νέος προπονητής της Άρσεναλ! Ο Ισπανός προπονητής πέρασε την πόρτα του γηπέδου των Λονδρέζων και ουσιαστικά… ξεκίνησε η δική του εποχή, μετά το πέρας του τεράστιου κεφαλαίου που έχει το όνομα του Αρσέν Βενγκέρ.

Και ένας από τους καταλληλότερους παίκτες να σκιαγραφήσει τον νέο τεχνικό των «κανονιέρηδων», είναι ο Χέντβιγκες Μαδούρο, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του σε Βαλένθια (2008-12) και Σεβίλλη (2013-14). Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε δηλώσεις στην ολλανδική ιστοσελίδα «bd.nl» με αφορμή την πρόσληψη του Έμερι από την λονδρέζικη ομάδα. «Ξέρει να διαχειρίζεται πραγματικά τους ανθρώπους. Είναι απασχολημένο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, κάθε μέρα. Πραγματικά δεν είναι φυσιολογικό. Ξέρει τα πάντα και έχει μεγάλη γνώση για τους ανθρώπους. Το επιθετικό του παιχνίδι ταιριάζει στην Άρσεναλ», είπε ο Μαδούρο.

Και έδωσε ένα παράδειγμα για τον χαρακτήρα του Έμερι: «Για παράδειγμα, εγώ είμαι οικογενειάρχης. Έπαιξα το Σάββατο και την επόμενη εβδομάδα παίζαμε την Κυριακή. Ο Έμερι μου είπε “Πήγαινε στο Άμστερνταμ. Στην οικογένειά σου. Θα σε δω ξανά την Τετάρτη”, ενώ στους παίκτες που τον ρώτησαν που ήμουν τους είπε “Εσείς μπορείτε να πάτε στην οικογένειά σας στη Βαρκελώνη ή τη Μαδρίτη. Ο Hedwiges το χρειάζεται” Με τέτοια στοιχεία έκανε μια ομάδα. Και περάσαμε από τη φωτιά γι’ αυτόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ