aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝτάρμπισαϊαρ: Είναι και θέμα αξιοποίησής του

Ντάρμπισαϊαρ: Είναι και θέμα αξιοποίησής του

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εφόσον όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου θα είναι έκπληξη εάν δεν προκύψουν και πάλι αλλαγές στην ενδεκάδα του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Ανόρθωση. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην επίθεση θα έχουμε λογικά την παρουσία του Ντάρμπισαϊαρ και μένει να δούμε κατά πόσο θα είναι δίπλα στον Ραμίρεζ.

Το στοίχημα του Ελλαδίτη τεχνικού είναι κατά πόσο θα μπορέσει να αναδείξει τον Άγγλο επιθετικό που εδώ και δύο χρόνια αποτελεί τη δύναμη πυρός του «τριφυλιού». Φέτος, ο προηγούμενος προπονητής δεν κατάφερε να αξιοποιήσει αυτή την ικανότητα που διαθέτει.

Διαβάστε επίσης: Eπέστρεψε σε αγώνα της Ομόνοιας (Α.Σ.Ο.Λ.) η Θύρα 9!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όχι απλώς να μην έχει σκοράρει παρά μόνο ένα γκολ αλλά ούτε να βρίσκεται σε θέση για γκολ. Απουσιάζουν δηλαδή οι ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Ντάρμπισαϊαρ και αυτό έχει στερήσει από την ομάδα του ένα από τα δυνατά της «όπλα». Είναι εμφανές πως η Ομόνοια έχει λιγοστέψει τις ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και μοιραία έχει πετύχει μόλις οκτώ γκολ σε εννέα αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο… εξαφανισμένος Γκόμεθ και τα περιορισμένα καθήκοντα

Πέρσι η Ομόνοια στην αντίστοιχη αγωνιστική είχε σημειώσει 16 γκολ. Πρόπερσι (2016-17) είχε πετύχει τρία παραπάνω φτάνοντας τα 19, ενώ και την περίοδο 2015-16 είχε πάλι 16 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ