aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο... εξαφανισμένος Γκόμεθ και τα περιορισμένα καθήκοντα

Oμόνοια: Ο… εξαφανισμένος Γκόμεθ και τα περιορισμένα καθήκοντα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Έχει χαθεί από… προσώπου γης ο Άνχελ Γκόμεθ αμέσως μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (0-2). Η Ομόνοια γνώρισε την ήττα στο «αιώνιο» στις 31 Οκτωβρίου και αυτή ήταν και η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Ισπανού τεχνικού διευθυντή.

Μετά την απόλυση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο Γκόμεθ ανέλαβε την ομάδα στα παιχνίδια κόντρα σε Πάφο και ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, και μεγάλωσε την αμφισβήτηση του κόσμου προς το πρόσωπο του. Αμέσως μετά την έλευση του Γιάννη Αναστασίου, εύλογα δημιουργήθηκε το ερώτημα σχετικά με το μέλλον του Ισπανού στους πράσινους. Ωστόσο, παραμένει στο πόστο του μακριά από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ πλέον δεν φιλοξενούνται δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, ο Γκόμεθ δίνει το παρών του σε κάποιες προπονήσεις της Ομόνοιας, ωστόσο έχει περιοριστεί στα καθήκοντα του. Προφανώς και η ομάδα της πρωτεύουσας θα προβεί σε κάποιες προσθαφαιρέσεις στην μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, γι’ αυτό και ο Ισπανός πιθανόν να μελετάει το ρόστερ αλλά και ποδοσφαιριστές που ίσως ενδιαφέρουν τους πράσινους. Όμως, ο Αναστασίου είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις σχετικά με την διαμόρφωση του ρόστερ.

Το γεγονός πως ο Γκόμεθ βρίσκεται στην… αφάνεια, ίσως σημαίνει πολλά, ίσως και τίποτα. Ο ίδιος φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, και το κλίμα ήταν και –πιθανόν- να παραμένει βαρύ για εκείνον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ