aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜιλόγεβιτς: «Είχα προτάσεις όταν ήμουν στην Ομόνοια των 1000 προβλημάτων»

Μιλόγεβιτς: «Είχα προτάσεις όταν ήμουν στην Ομόνοια των 1000 προβλημάτων»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραχώρησε μακροσκελή συνέντευξη στο gazzetta.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ομόνοια και την σεζόν που πέρασε στους πράσινους.

Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα που είχε τότε στην Ομόνοια έπαιξε καλό ποδόσφαιρο παρά τα χίλια προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Κατελάρης: Δεν άλλαξε κανένας την στάση του

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη του:

Πιστεύετε πως η πετυχημένη σεζόν σας στον Πανιώνιο έπαιξε ρόλο στην πρόσληψη σας στον Ερυθρό Αστέρα;

«Δεν ήταν μόνο ο Πανιώνιος. Στην Ομόνοια κάναμε πολλά καλά πράγματα, το ίδιο συνέβη και στην προηγούμενη ομάδα μου, την Τσουκαρίτσκι. Δεν μπορώ να πω πως χάρη στην τάδε ομάδα έφτασα στον Ερυθρό Αστέρα. Σίγουρα, όσο ζεις μαθαίνεις και προσωπικά έμαθα πολλά καλά πράγματα στον Πανιώνιο. Για παράδειγμα όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως προπονητής έπρεπε να αφομοιώσω τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων, στο πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα, αλλά και τους παίκτες.

Εγώ μπορεί να ήμουν ως παίκτης πολλά χρόνια στην Ελλάδα, όμως το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο αλλάζει και είναι πολύ διαφορετικό. Σίγουρα με βοήθησε ο Πανιώνιος, αλλά όχι σε σημείο να πεις πως για αυτό τον λόγο βρέθηκα στον Ερυθρό Αστέρα. Είχα πολλές προτάσεις και όταν βρισκόμουν στην Ομόνοια. Έκανα πολλά πράγματα εκεί βάζει του μπάτζετ που είχα. Ήμουν προπονητής σε μια ομάδα με πάνω από 25-26 πρωταθλήματα, αλλά με χίλια άλλα προβλήματα που υπήρχαν. Παίξαμε πάρα πολύ καλή μπάλα και θεωρώ όποια ομάδα και αν ανέλαβα έχει φέρει καλύτερα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ