aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜετρά δυνάμεις, χαράσσει πορεία

Μετρά δυνάμεις, χαράσσει πορεία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αήττητη και με δυο σερί νίκες πάει στο Τσίρειο η Ομόνοια, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον Απόλλωνα. Εκεί που θα μετρήσει δυνάμεις αλλά και θα χαράξει πορεία για μια σεζόν που θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα ακόμη δεν έπεισε, «ψάχνεται», ενώ προπονητής και ποδοσφαιριστές αμφισβητήθηκαν. Γι’ αυτό και το σημερινό ματς αποτελεί πρόκληση γι’ αυτούς, να δώσουν απάντηση και να δικαιώσουν όσους πιστεύουν στην παρουσία τους στο «Ηλίας Πούλλος». Η Ομόνοια, λοιπόν, ψάχνει πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς στο Τσίρειο, που θα της επιτρέψουν να πορευθεί με ηρεμία και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση του στόχου της.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Απέναντί της θα έχει έναν επίσης «διψασμένο» αντίπαλο που προέρχεται από δυο σερί ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι στο Τσίρειο, με ΑΕΚ και ΑΕΛ. Ο Κάρβερ, που θα παρακολουθήσει την ομάδα του από την εξέδρα, έχει επίγνωση των δυσκολιών και αφού ανέλυσε το παιχνίδι του αντιπάλου, αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Είναι ξεκάθαρο και το γνωρίζουν πολύ καλά στο «Ηλίας Πούλλος» ότι για να μπορέσει η Ομόνοια να έχει απαιτήσει στο σημερινό ματς, θα πρέπει να παρουσιαστεί κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Η υπομονή, η αγωνιστική πειθαρχία, η αποτελεσματικότητα, σε συνδυασμό με τη θέληση και το πάθος, είναι στοιχεία απαραίτητα για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

Η αμυντική συμπεριφορά, που μέχρι τώρα προβλημάτισε, ίσως αποδειχθεί το κλειδί για να μπορέσει η Ομόνοια να φύγει θριαμβεύτρια από το Τσίρειο. Δόθηκε έμφαση στις προπονήσεις σ’ αυτό τον τομέα, απομένει να «μιλήσει» και το γήπεδο. Ο λόγος ανήκει στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, που έχουν κάθε λόγο να θέλουν να φύγουν με το διπλό από τη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ