aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜετά τον Φιλιώτη παίρνει σειρά και ο Φυλακτού

Μετά τον Φιλιώτη παίρνει σειρά και ο Φυλακτού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Ο στόχος μας είναι να φέρουμε στην ομάδα ποδοσφαιριστές ποιότητας. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», δηλώνει στο «Goal» ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου της Πάφος FC, Πέτρος Μελαΐσης.

Μιλώντας για τον γενικό σχεδιασμό της ομάδας, τόνισε πως μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ανδρέα Φιλιώτη θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης: Και επίσημα «κυανόλευκος» ο Φιλιώτης! (φωτογραφία / δηλώσεις)

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να είναι έτοιμη η ομάδα μας όταν θα αναχωρήσει για το εξωτερικό. Εξετάζουμε και την περίπτωση του Γεράσιμου Φυλακτού, γιατί είναι ένα παιδί με ήθος και ποδοσφαιρική αξία, αλλά η απόκτησή του εξαρτάται και από την Ομόνοια. Δεν είναι τυχαίο πως κλήθηκε στην Εθνική μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε με την ομάδα μας. Πρόθεσή μας είναι να υπάρχει έντονο κυπριακό στοιχείο. Θα φέρουμε και άλλους Κύπριους. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον. Γίνεται πολλή δουλειά και ο κ. Λομάκιν είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα και παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ο κόσμος να κάνει υπομονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», ανέφερε ο Μελαΐσης, ο οποίος συμπλήρωσε πως θα έρθουν πολύ καλοί παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ