aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια αλλάζει (επιτέλους) την πάγια πολιτική της

Η Ομόνοια αλλάζει (επιτέλους) την πάγια πολιτική της

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια αλλάζει (επιτέλους) την πάγια πολιτική της. Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι η διοίκηση των «πρασίνων» δεν διέψευδε, αλλά ούτε επιβεβαίωνε οποιεσδήποτε πληροφορίες έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, που αφορούσαν είτε σε θέματα προγραμματισμού, είτε σε διοικητικά, είτε σε εσωτερικά της ομάδας.

Πολλά ονόματα προπονητών, πριν την πρόσληψη του Χένινγκ Μπεργκ, είχαν βγει στον «αφρό» της επικαιρότητας και το Δ.Σ του «τριφυλλιού» τηρούσε σιγή ιχθύος, όπως πολλά ήταν και τα ονόματα παικτών που συνδέθηκαν ως υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι της ομάδας με τα στόματα να παραμένουν ερμητικά κλειστά από πλευράς «πρασίνων». Καλώς ή κακώς έπραττε, αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Ο καθένας λειτουργεί όπως πιστεύει ό,τι είναι καλύτερα για τον ίδιο.

Όλα αυτά ξεχάστε τα… Πλέον, η διοίκηση φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να τοποθετείται για όλα τα δημοσιεύματα που συνδέονται με την Ομόνοια, παίρνοντας και το ρίσκο να… χαλάσει κάτι που πάει να κλείσει, είτε αυτό είναι μετεγγραφή είτε οποιαδήποτε συμφωνία. Δηλαδή, θα επιβεβαιώνει ή θα διαψεύδει δημόσια μέσω ανακοίνωσης ή επίσημης δήλωσης για τα πάντα.

Καιρός ήταν. Αυτό ήταν που ήθελε και ο κόσμος της ομάδας, για να μην εκλαμβάνει ως δεδομένο ό,τι ακούγεται ή γράφεται. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατά και μια πιο στενή επαφή με τους οπαδούς και δεν θα τους αφήνει να ζουν στο… σκοτάδι ή με την απορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ