aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ νούμερο «1» προτεραιότητα…

Η νούμερο «1» προτεραιότητα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το μηδέν παθητικό ήταν στόχος της Ομόνοιας και στον πρώτο αγώνα, όμως δεν επιτεύχθηκε. Σε μια στιγμή που η άμυνά της δεν είχε ισορροπία, δέχθηκε το γκολ από την Μπεϊτάρ, που έδειξε να είναι ικανή στην αντεπίθεση.

Το πλήρωσε, όμως έχει την ευκαιρία να απαντήσει, να επανορθώσει και να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο Γιουρόπα Λιγκ. Το έργο της έγινε δυσκολότερο, ωστόσο μέσα στη δική της έδρα, με τον κόσμο της, έδειξε ότι μπορεί.

Μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα, η Ομόνοια θα ψάξει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της. Θα αναζητήσει τα γκολ με υπομονή και επιμονή. Άλλωστε, μ’ ένα γκολ το ματς οδηγείται στην παράταση, γι’ αυτό όποτε κι αν έλθει στην κανονική διάρκεια θα είναι καλοδεχούμενο. Η Ομόνοια έδειξε να έχει ικανούς επιθετικούς και ποιότητα στη γραμμή κρούσης, απομένει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα της δοθούν.

Την ίδια ώρα, όμως, θα πρέπει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Μόνο έτσι θα αυξήσει τις πιθανότητές της για τη νίκη–πρόκριση. Πόσω μάλλον, όταν η μεγαλύτερη αδυναμία του «τριφυλλιού» στα πρώτα παιχνίδια εντοπίστηκε στην αμυντική γραμμή.

Ο Τζον Κάρβερ, αφού διαπίστωσε το πρόβλημα, στις προπονήσεις δίνει έμφαση στον συγκεκριμένο χώρο. Δουλεύει στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να συμπεριφερθεί η ομάδα του όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος. Ζητά συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, αλληλοκάλυψη και συνεχή τρεξίματα, περιορίζοντας και τα ατού της Μπεϊτάρ. Ομάδα που έδειξε να έχει επιθετικές αρετές, με μια ικανή τριπλέτα, τόσο σε ποιότητα όσο και ταχύτητα.

Παράλληλα, προτίθεται να προβεί τουλάχιστον σε μιαν αλλαγή στην αμυντική τετράδα. Ο Νασιμέντο φλερτάρει με την παρθενική του εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος. Ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε για να προσδώσει ποιότητα και να κάνει τη διαφορά.

Ο Άγγλος θα κάνει από την πλευρά του όσα ο ίδιος κρίνει σωστά. Απ’ εκεί και πέρα, η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, ώστε να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και να φέρουν εις πέρας την ομολογουμένως δύσκολη αποστολή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ