aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ κακή μέρα από το πρωί φαίνεται

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισαν τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Χριστοφή, Δημητρίου και Κύπρου, και τα νέα για τη σοβαρότητά τους θα γίνουν γνωστά αύριο όταν θα περάσουν από εξετάσεις. Χθες οι πράσινοι έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, σήμερα έχουν ρεπό.

Η κακή μέρα φάνηκε από το πρωί για την Ομόνοια, αφού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση κι ενώ η ομάδα έκανε προθέρμανση, ο Χριστοφή ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό. Η τεχνική ηγεσία, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, αποφάσισε να μη χρησιμοποιηθεί ο διεθνής εξτρέμ αφού υπήρχε ο κίνδυνος για πιο σοβαρό πρόβλημα.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (51’) αποχώρησε και ο Δημητρίου, ο ποδοσφαιριστής που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Χριστοφή στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Δημητρίου αντιμετώπιζε πρόβλημα από το πρώτο ημίχρονο, έσφιξε τα δόντια, όμως στο 51’ αντικαταστάθηκε.

Είκοσι λεπτά αργότερα (71’) πέρασε εκτός και ο Κύπρου που σε μια επιθετική προσπάθειά του, με το πέσιμό του στο έδαφος έπιασε το πόδι του. Η σοβαρότητά τους και αν θα είναι σε θέση να προλάβουν το επόμενο ματς, που είναι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο την Κυριακή, είναι κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ