aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Φάγαμε σάντουιτς, διανευτήκαμε στη Λήδρας και δέραμε τον Άγιαξ»

«Φάγαμε σάντουιτς, διανευτήκαμε στη Λήδρας και δέραμε τον Άγιαξ»

Μετά τον Κλείτον Ερωτοκρίτου, ακόμη μία μεγάλη δόξα της Ομόνοιας, ο Σωτήρης Τσίκκος, μίλησε το μεσημέρι στον Active για εκείνο το ΙΣΤΟΡΙΚΟ 4-0 επί του Άγιαξ. Πραγματικά συγκλονιστικά τα λόγια του και ενώ αναφέρεται σε λεπτομέρειες εκείνης της βραδιάς, το πριμ, τι έφαγε αυτός και οι συμπαίχτες του πριν και μετά τον αγώνα.

Για εκείνο το παιχνίδι: Πράγματι όταν ακούς τον Καϊάφα να λέει αυτά τα λόγια, έρχονται μνήμες πριν από 38 χρόνια να μας θυμίσουν τις καλύτερες ποδοσφαιρικά μέρες που ζήσαμε. Είναι με μεγάλη συγκίνηση που θυμάμαι αυτήν την ημέρα, το ξέχασα εγώ ότι σήμερα ήταν η ημέρα του Άγιαξ και ευχαριστώ που μου το θυμίσατε. Με μεγάλη χαρά να μοιραστώ κάτι από αυτό που ζήσαμε εκείνη τη βραδιά.

Ο Καϊάφας δήλωσε ότι χρωστούσαν κάτι στους Ολλανδούς: Να σας εξηγήσω γιατί. Ήταν το σκορ 6-0 στον πρώτο αγώνα, όταν χτύπησε ο Τάκης Μιαμιλιώτης έτρεξε ένας αντίπαλος τον πήρε χέρια πόδια και τον έριξε έξω. Να κερδίζεις τον άλλον 6-0 και να συμπεριφέρεσαι έτσι, δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω. Αυτό το κρατούσαμε πάρα πολύ και όσο περνούσαν οι μέρες φανατιζόμασταν. Δύο πόδκια εκείνοι, δύο πόδκια και εμείς λέγαμε στα αποδυτήρια. Θα μπούμε να παίξουμε και ό,τι γίνει. Ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα τότε ο Άγιαξ.

Για το σκορ και τη νίκη με 4-0: Ήρθαν οι Ολλανδοί με τον αέρα του 10-0. Ευτυχώς μας βγήκε το παιχνίδι. Το σκορ μπορούσε να φτάσει και μέχρι 7-0. Αν κάτσει κάποιος να δει το παιχνίδι, θα πει θα μπορούσαμε. Δεν ήμασταν καλύτερη ομάδα από τον Άγιαξ, για όνομα του Θεού. Πριν από το παιχνίδι πήγαμε στο Σωματείο της Ομόνοιας να φάμε και εκεί υπήρχαν σάντουιτς (χαλούμι, αγγουράκι). Εφάμεν το και λέει μας ο Άρσοφ την τάδε ώρα θα είμαστε στο Μακάρειο και τώρα πήγαινε όπου θέλετε. Επήαμε Λήδρας να διανευτούμε λλίο και μετά πήγαμε στο γήπεδο και έγινε ότι έγινε.

Μετά το παιχνίδι: Το βράδυ πήγαμε στην ταβέρνα του Παράσχου στην Αγλαντζιά, φάγαμε τη σούβλα μας και πήραμε και πριμ 100 λίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ