aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Έτσι βρήκα την Ομόνοια, είχα άλλες 2 προτάσεις»

«Έτσι βρήκα την Ομόνοια, είχα άλλες 2 προτάσεις»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Ιβάιλο Πέτεφ μίλησε σε αρκετά ΜΜΕ της Βουλγαρίας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πατρίδα του για τα Χριστούγεννα. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε για τις πρώτες του μέρες στην ομάδα, για τι συνάντησε εδώ, την επιλογή του και τους στόχους της Ομόνοιας.

Μπέρδεμα με Αγκάγιεφ

Για τις πρώτες του μέρες ανέφερε: «Όταν όλα πάνε καλά, δεν αλλάζει ο προπονητής. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι και ο στόχος μας είναι με κάποιο τρόπο να βγούμε στην Ευρώπη. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Η Ομόνοια είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κύπρου με πολλούς οπαδούς. Οι φιλοδοξίες της είναι μεγάλες όπως οι δικές μου. Ελπίζω με τις τέσσερις προσθήκες που μπορούμε να κάνουμε το Γενάρη η ομάδα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και να είναι καλύτερη από τους προηγούμενους έξι μήνες».

Αναμονή για Τουρέ

Όσο για το τι παρέλαβε τόνισε: «Βρήκα μια ομάδα σε πολύ κακή κατάσταση, κυρίως ψυχολογικά εξ αιτίας των κακών αποτελεσμάτων. Είμαι χαρούμενος που στα δύο παιχνίδια είδα μια ομάδα βελτιωμένη, με διαφορετικό πρόσωπο και μαχητικότητα που είχε να δείξει εδώ και καιρό».

Για την επιλογή του είπε: «Είχα δυο ακόμα προτάσεις, αλλά μου αρέσει η Κύπρος και η Ομόνοια είναι μια πρόκληση. Με σέβονται εδώ. Πολλοί με πήραν τηλέφωνο και άλλοι ήρθαν να με δουν. Μου αρέσει που άφησε καλή εντύπωση με την προηγούμενη δουλειά μου».

Ανησυχία (Ομόνοια)

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ πιο ψηλό από τρία χρόνια πριν που δούλεψα εδώ. Υπάρχουν 6-7 ομάδες με αρκετά ψηλά μπάτζετ και είναι πολύ πιο δύσκολο. Ο ΑΠΟΕΛ παίζει κάθε χρόνο ομίλους, ο Απόλλων έπαιξε φέτος. Υπάρχουν πολλές ισάξιες ομάδες. Αυτό είναι καλό για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Το κύπελλο είναι πιο δύσκολο από το δικό μας. Αν εξαιρέσεις τη Λουτογκόρετς, τη ΤΣΣΚΑ και τη Λέφσκι, οι ομάδες έχουν ψηλότερα μπάτζετ».

Τα δύο μεγάλα πάθη του Λόπες! 

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει φέτος η ομάδα: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε πολλούς πόντους πίσω στο πρωτάθλημα και ο πιο εύκολος δρόμος είναι μέσω κυπέλλου. Δεν θα το παρατήσουμε όμως το πρωτάθλημα. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ