aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈκλεισε νεαρό διεθνή τερματοφύλακα η Ομόνοια

Έκλεισε νεαρό διεθνή τερματοφύλακα η Ομόνοια

Στην απόκτηση του νεαρού διεθνούς τερματοφύλακα Σάββα Νικολάου προχώρησε η Ομόνοια. Πρόκειται για 17χρονο διεθνή με την Εθνική Παίδων, ο οποίος πέρυσι ήταν ο βασικός κίπερ της ομάδας Κ-21 της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών.

Πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο σύμφωνα με προπονητές που εργάστηκαν μαζί του, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τον περασμένο Μάρτιο πέρασε από αξιολόγηση για λίγες μέρες στη βελγική Βάσλαντ Μπέβερεν τον περασμένο Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης: Προσγειωμένος, πειθαρχημένος, αφοσιωμένος κι ανυπόμονος! (pics)

Ο Σάββας προπονείται στην σχολή τερματοφυλάκων Cyprus Goalkeepers School (CGS) στη Λεμεσό, η οποία δεν δίνει έμφαση μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στην εκπαίδευση όσον αφορά στις γνώσεις που απαιτείται να έχουν οι τερματοφύλακες.

Λογικά είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Νικολάου, ο οποίος θα προορίζεται για την εφηβική ομάδα. Θα αποτελέσει τη δέκατη προσθήκη των πρασίνων ενόψει της νέας σεζόν μετά τους Φοίβο Χριστοδούλου, Χόρχε Ενρίκες, Μικαέλ Γκαφούρ, Τομάς Μεχίας, Τζόρνταν Γκρίνιτζ, Χουανάν Εντρένα, Γιάννη Κούσουλο, Ραούλ Λοέ και Σάσα Ζίβετς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ