aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροσγειωμένος, πειθαρχημένος, αφοσιωμένος κι ανυπόμονος! (pics)

Προσγειωμένος, πειθαρχημένος, αφοσιωμένος κι ανυπόμονος! (pics)

Λίγη ώρα μετά την είδησή μας για τον νεαρό τερματοφύλακα Σάββα Νικολάου, τον οποίο έκανε δικό της η Ομόνοια, γνωστοποιήθηκε η απόκτησή του και μέσω ανακοίνωσης.

«Η Ομόνοια ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου τερματοφύλακα, Σάββα Νικολάου, από την Καρμιώτισσα. Ο Σάββας Νικολάου αγωνιζόταν στην Καρμιώτισσα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι διεθνής με την εθνική Κύπρου U17», τονίζεται.

Ο νεαρός κίπερ, παρουσιάστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του και ανυπόμονος για την έναρξη της προετοιμασίας και της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε νεαρό διεθνή τερματοφύλακα η Ομόνοια

«Είχα ως στόχο να κάνω καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Ομόνοια. Δούλεψα σκληρά, με αφοσίωση και πειθαρχία. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα. Με περιμένει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και θυσίες. Απαιτείται σοβαρότητα και τα πόδια να παραμένουν σταθερά στη γη. Είναι θετικό το γεγονός ότι θα έχω δίπλα μου πολύ καλούς και έμπειρους τερματοφύλακες, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα για εμένα. Θα με βοηθήσουν σημαντικά και πάνω απ’ όλα ο προπονητής μου, ώστε να βελτιωθώ. Ανυπομονώ για το ξεκίνημα», ανέφερε ο Νικολάου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ