aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈκανε τα δύσκολα, δυσκολότερα η Ομόνοια

Έκανε τα δύσκολα, δυσκολότερα η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ήταν που ήταν βαρυφορτωμένο το πρόγραμμα της Ομόνοιας το τελευταίο διάστημα αφού κάθε τρεις μέρες δίνει και αγώνα, με τον καθένα να έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία, η ομάδα με το αρνητικό αποτέλεσμα προχθές έβαλε ακόμη πιο δύσκολα στον εαυτό της. Παρόλο που παρουσιάστηκε με ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές απέναντι στη Δόξα, έδειξε να υποτιμά τον αντίπαλο κάτι που παραδέχθηκε το τεχνικό τιμ, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να τρέχει τώρα, όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση.

Οι πράσινοι στον επαναληπτικό της προσεχούς Τετάρτης στο Μακάρειο, καλούνται να ψάξουν νίκη με δυο γκολ διαφορά, ώστε να είναι αυτοί που θα τσεκάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. Θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν η ομάδα του Πέτεφ, εάν θέλει να είναι παρούσα στου «8» του θεσμού, αφού η Δόξα έδειξε και προχθές πως έχει αρκετές αρετές.

Τι έφταιξε και ήλθε το αρνητικό αποτέλεσμα; Το «τριφύλλι» σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο λες και δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Υστέρησε στον δημιουργικό τομέα, οι μετρημένες στο ένα χέρι τελικές προσπάθειες ήταν όλες άστοχες και δεν έφτανε αυτό, στη δεύτερη τελική του αντιπάλου δέχθηκε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και η Ομόνοια.

Οι αλλαγές του Πέτεφ (Χριστοφή, Κανού) βοήθησαν, η ομάδα ισοφάρισε, είχε ευκαιρίες, δοκάρια, όμως και πάλι προδόθηκε από την άμυνά της, παρουσιάζοντας τα γνωστά συμπτώματα. Το 2-3 ανατρέπεται; Ανατρέπεται, εάν η Ομόνοια πιστέψει στην πρόκριση και παρουσιαστεί με το καλό της κοστούμι, αυτό που συνήθισε τον κόσμο της στο προηγούμενο διάστημα, με τον Πέτεφ στον πάγκο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ