aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Oι πιθανότητες για Ακιντόλα και η λίστα με τις εναλλακτικές

Ομόνοια: Oι πιθανότητες για Ακιντόλα και η λίστα με τις εναλλακτικές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όσον αφορά στην επιλογή για το δεξί άκρο της επίθεσης, η περίπτωση Ακιντόλα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας. Οι πιθανότητες να είναι στο ρόστερ της Ομόνοιας είναι περιορισμένες, παρόλο που στον σύλλογο της Λευκωσίας κάνουν υπομονή αναμένοντας την απάντηση της Μίντιλαντ.

Παράλληλα, υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις αλλά γίνεται και συνεχής αξιολόγηση περιπτώσεων που πρωτοεμφανίζονται ενώπιον των μελών της Ομάδας Προγραμματισμού. Φθάνουν συνεχώς προτάσεις και πιθανότατα κάποιοι ποδοσφαιριστές να κριθούν ως καλύτεροι από αυτούς που αξιολογήθηκαν και το όνομά τους βρίσκεται σε μικρή λίστα.

Διαβάστε επίσης: «Καλύτερα για την Ομόνοια ο Ντούρις παρά ο Ντάρμπισαϊαρ»

Δύο από αυτούς είναι και οι Μάνζαλα και Πλουμά, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ιδιαίτερα η περίπτωση του δεύτερου φαντάζει δύσκολη από τη στιγμή που η ομάδα του, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αξιώνει ένα σημαντικό ποσό για παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης: Ζήτησε ξένους διαιτητές η Ομόνοια, ξεκάθαρη απάντηση από Κούμα

Η προετοιμασία των πρασίνων συνεχίζεται σε δυνατούς ρυθμούς. Για αύριο είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Πιθανότατα και πάλι να προφυλαχθεί ο Παπουλής, που αποκόμισε τραυματισμό στα πλευρά στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ