«Καλύτερα για την Ομόνοια ο Ντούρις, παρά ο Ντάρμπισαϊαρ»

Ανδρέας Μουσκάλλης. Ένα όνομα μία ιστορία. Από τις πιο παλιές «καραβάνες» των κυπριακών γηπέδων εργάστηκε σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ομάδες του νησιού και τα λεγόμενα του έχουν σαφώς ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο κ. Μουσκάλλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή… φρουράς στην γραμμή κρούσης της Ομόνοιας.

Ο Κύπριος προπονητής εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η παρουσία του Σλοβάκου επιθετικού στην γραμμή κρούσης της Ομόνοιας θα βοηθήσει περισσότερο το «τριφύλλι» παρά ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ σημειώνοντας πως ο Άγγλος επιθετικός την τελευταία διετία είχε πτωτική πορεία παρά το γεγονός ότι στη λήξασα σεζόν σημείωσε αρκετά τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Ντούρις: «Ήταν δύσκολες μέρες, η Ομόνοια μού μίλησε ευθέως και σοβαρά»

«Είναι καλύτερα για την Ομόνοια. Πρέπει να πω ότι ο Ντάρμπισαϊαρ μου άρεσε ως επιθετικός, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια παρόλο που ήταν κοντά στον γκολ δεν έλαμπε. Ήθελε μια αλλαγή και πιστεύω είναι σωστή απόφαση και του ιδίου να αλλάξει ομάδα για να εμπνευστεί. Τα πολλά χρόνια σε μία ομάδα μειώνουν την αξία. Το ξέρω ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας, αλλά αν δεις και αναλύσεις τα γκολ ένα – ένα θα δεις και άλλα πράγματα. Ο Ντούρις θα είναι μία πολύ καλή μετεγγραφή για την Ομόνοια», ανέφερε ο Ανδρέας Μουσκάλλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ