aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι Ελλαδίτες, ο Τζιωνής και το… θέμα

Ομόνοια: Οι Ελλαδίτες, ο Τζιωνής και το… θέμα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα 20άλεπτο αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός στο νικηφόρο ματς της Ελλάδας απέναντι στο Λίχτενσταϊν (2-0). Ο διεθνής άσος της Ομόνοιας, που επέστρεψε σε επίσημο ματς της Εθνικής του μετά από τέσσερα χρόνια, πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 71ο λεπτό. Αντιθέτως, στον πάγκο έμεινε ο Χάρης Μαυρίας. Η Ελλάδα αγωνίζεται ξανά αύριο και πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βοσνία. Οι δυο Ελλαδίτες διεθνείς της Ομόνοιας θα είναι ξανά σε προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Φρόντισε για τα επόμενα «διαμαντάκια» μετά από τον Τζιωνή

Το ίδιο ισχύει και για τον Μαρίνο Τζιωνή, που ήταν βασικός στην ήττα της Εθνικής Νέων U19 από τη Σκοτία (0-4). Η Κύπρος αγωνίζεται ξανά αύριο με αντίπαλο την Τουρκία, στον τελευταίο αγώνα της για τον έκτο όμιλο του Elite Round.

Το γεγονός ότι  οι τρεις πιο πάνω ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θεωρούνται βασικοί και θα κάνουν μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, είναι… θέμα. Γι’ αυτό και η παρουσία τους στο «αιώνιο» ντέρμπι αποτελεί ερωτηματικό. Θα κριθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται αλλά ίσως και τις επιλογές που θα έχει στη διάθεσή του ο Αναστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ