aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Φρόντισε για τα επόμενα «διαμαντάκια» μετά από τον Τζιωνή

Oμόνοια: Φρόντισε για τα επόμενα «διαμαντάκια» μετά από τον Τζιωνή

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Αλέξανδρος Αντωνίου, Μιχάλης Γαβριήλ, Κριστιάν Φώτη, Λοΐζος Λοΐζου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής. Μία εξάδα από ταλέντα κάτω των 17-19 χρόνων πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Ομόνοιας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Ηλίας Πούλλος» (1-1).

Μάλιστα, ο 16χρονος Χαραλάμπους άρχισε ως βασικός, ενώ σε οκτώ ματς στην τρέχουσα σεζόν, ήταν στην αποστολή και πλησιάζει η ώρα που θα κάνει ντεμπούτο σε επίσημο ματς με την ανδρική ομάδα.

Έτσι, μετά τον 17χρονο Τζιωνή που διακρίνεται ήδη στο πρωτάθλημα, κάποιοι από αυτούς παίρνουν σειρά με το προβάδισμα να έχουν, πέραν του «Χαμπήμπη» (όπως είναι παρατσούκλι του Χαραλάμπους) που αγωνίζεται ως «οκτάρι», οι Φώτη (δεξιός μπακ, πήρε και πέρυσι χρόνο συμμετοχής), ο Α. Κακουλλής ο οποίος είναι στράικερ (18 χρόνων) και ο πρώτος σκόρερ της Κ-19  κι ο Λοΐζου (16χρόνων / αριστερός εξτρέμ).

Διαβάστε επίσης: Κολοβός: Μια εβδομάδα και κάτι…

Αξίζει να αναφερθεί πως όλοι αυτοί έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια της οποίας η διοίκηση έσπευσε εγκαίρως να τους «υπογράψει» και να τους «δέσει», ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και να μην χάσει σημαντικό χρηματικό όφελος σε περίπτωση πώλησής ή μετεγγραφής τους στο μέλλον, όπως έγινε με τους Γιώργο Ποντικό και Ανδρέα Κατσαντώνη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εξοικονόμηση €1.000.000

Ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει εμπιστοσύνη στα νεαρά ταλέντα της Ομόνοιας και ήδη για τους πιο πάνω έχει πολύ καλή κι ισχυρή άποψη. Για κάποιους λιγότερο και άλλους περισσότερο, αλλά σημασία έχει ότι βάσει ενδείξεων, θα τους δώσει τις ευκαιρίες που αξίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ