aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ: Πίστη, ικανοποίηση και «μέλι» για τον Πρέτσε (vid)

Γκόμεθ: Πίστη, ικανοποίηση και «μέλι» για τον Πρέτσε (vid)

Το τελευταίο απόκτημα της Ομόνοιας Τζόρντι Γκόμεθ, μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου «Omonoiafc.com.cy», σχετικά με την πρεμιέρα απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη και τη νίκη με 1-0 επί της «Αθάνατης».

«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίρνουμε αποτελέσματα. Kάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε για λίγα λεπτά, όμως ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, πρώτο παιχνίδι, πρώτη νίκη, οπόταν είμαστε όλοι χαρούμενοι», δηλώνει αρχικά.

«Πιστεύω πως η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι και προφανώς μπορούμε για ακόμη καλύτερα. Ξέρουμε πως ήταν το πρώτο παιχνίδι και έχουμε ακόμη αρκετά περιθώρια για βελτίωση. Δουλεύουμε πολύ στις στατικές φάσεις στην προπόνηση και ήταν ένα ωραίο γκολ από τον Φράνιο (Πρέτσε). Όπως έχω πει, σκοράραμε από το κόρνερ, αλλά μπορούσαμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα πολύ πιο πριν», συνέχισε ο Καταλανός μέσος και στη συνέχεια υπογράμμισε: «Είμαι εδώ μία εβδομάδα, ό,τι έχω δει μου άρεσε, μου άρεσε ο Σύλλογος και γενικά τα πάντα μέχρι στιγμής. Συνεπώς είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι μέρος αυτής της ομάδας».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος είπε: «Πιστεύω πως είναι ευεργετική η διακοπή στο πρωτάθλημα γιατί θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας για να δουλέψουμε σε διαφορετικά πράγματα που χρειάζονται δουλειά. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες για να βελτιωθούμε. Πιστεύω θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Καταληκτικά, μίλησε για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Είναι καλό ότι κερδίσαμε και οι φίλαθλοι μας είναι χαρούμενοι. Στηρίζουν την ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, να κάνουμε καλές εμφανίσεις, έτσι ώστε να είναι πάντα στο πλευρό μας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ