aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧριστοφή, ο έβδομος σκόρερ

Χριστοφή, ο έβδομος σκόρερ

Το γκολ, που πέτυχε ο Δημήτρης Χριστοφή επί της ΑΕΖ, ήταν το παρθενικό του στην τρέχουσα σεζόν. Άλλος ένας λόγος για να τονώσει το ηθικό του διεθνούς άσου ενόψει της συνέχειας και των ντέρμπι που ακολουθούν.

Ο 28χρονος επιθετικός έγινε ο έβδομος σκόρερ της Ομόνοιας, που έφθασε τα 20 γκολ ενεργητικό, ενώ μετρά και 11 γκολ παθητικό. Η πρόσφατη νίκη επί της ΑΕΖ ήταν η έκτη της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα και η πρώτη με 1-0. Στο πρώτο ματς που διατήρησε ανέπαφη και πάλι την εστία της, ήταν κόντρα στην Ανόρθωση με 2-0.

Η Ομόνοια έχει ανάγκη τα γκολ κι άλλων ποδοσφαιριστών πέρα από τους Ντέρμπισαϊρ και Σέρινταν, που ξεχωρίζουν έως τώρα με τη δεινότητά τους στο σκοράρισμα. Ο Άγγλος δεν είδε δίχτυα στο πρόσφατο ματς, όμως παραμένει στην πρωτοπορία του πίνακα των σκόρερ της ομάδας του και του πρωταθλήματος με οκτώ γκολ.

Ο Σέρινταν δεν αγωνίστηκε και έμεινε στα έξι. Απ’ εκεί και πέρα, ο Αγκάγιεφ μετρά δύο και από ένα γκολ, πέρα από τον Χριστοφή, πέτυχαν οι Μαργκάσα, Κατελάρης και Κλέιτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ