aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάζος: «Θα διαφωνήσω...»

Λάζος: «Θα διαφωνήσω…»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, από την οποία η Νέα Σαλαμίνα έχασε με 2-3 στο Τσίρειο.

«Θα διαφωνήσω για το ότι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια. Κάναμε αβίαστα λάθη στο κέντρο και στην άμυνα μας. Μπορεί να πετύχαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε αρκετά κενά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι, ίσως και καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά δεχθήκαμε και τρίτο γκολ και πάλι από αβίαστο λάθος. Τα παιδιά πάλεψαν», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων.

«Είναι στα δικά μας πόδια η εξάδα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Να μας στηρίξει ο κόσμος στο τελευταίο παιχνίδι για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να μπούμε εκεί που μας αξίζει, στην πρώτη εξάδα. Ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν να είναι η Σαλαμίνα δυνατή και ανταγωνιστική και φέτος. Έχει αποδείξει ότι είναι εκεί και δυνατή. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα, όμως, τα παιδιά προσπάθησαν. Η εξάδα περνά από τα δικά μας πόδια», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ