aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜατς έξι βαθμών στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ματς έξι βαθμών στο «Στέλιος Κυριακίδης»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η 11η Καρμιώτισσα και η 12η Νέα Σαλαμίνα βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, απέχουν τρεις βαθμούς και σήμερα αναμετρούνται στο «Στέλιος Κυριακίδης» (18:00, Cablenet Sports 1). Επομένως, ναι, είναι από τις περιπτώσεις που το τετριμμένο «παιχνίδι έξι βαθμών» δεν αποφεύγεται.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών χαρακτηρίζεται ως μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και όχι άδικα. Εντούτοις, τα δικαιολογημένα εγκωμιαστικά σχόλια δεν της εξασφαλίζουν την παραμονή και μετά το 2-3 από τον Ολυμπιακό ενδεχόμενο τρίποντο θα επαναφέρει τα χαμόγελα και ενδεχόμενος τη βαθμολογική ανάβαση.

Ο Χρύσης Μιχαήλ θα έχει για πρώτη φορά μετά από καιρό πλήρες ρόστερ διαθέσιμο. Η επιστροφή των Μαλεκκίδη και Μπαράνοφ αναμένεται να τους φέρει ξανά στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με τους μαυροπράσινους. Επίσης, είναι ενδεχόμενη η αντικατάσταση του Παχίπη από έναν εκ των Χρίστου και Νεοφύτου στη μεσαία γραμμή της Καρμιώτισσας.

Όσο για την ομάδα της Αμμοχώστου, η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με το ευρύ 0-3 χάλασε το σερί μετά από αήττητο τριών ματς (Εθνικός 1-1, Ολυμπιακός 0-0, Ομόνοια 2-1). Σήμερα ελπίζει ότι θα επιστρέψει στα τρίποντα, κλείνοντας ιδανικά τον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Σε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει και ο Σάββας Δαμιανού, καθώς επέστρεψαν στη διάθεσή του οι Χριστοφόρου, Ντανίλο, Βαρέλα και Βινίσους, οι οποίοι χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι Μπέριος, Σανχόκ και Τσμοβς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ