aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Τα διλήμματα του Πουρσαϊτίδη

Νέα Σαλαμίνα: Τα διλήμματα του Πουρσαϊτίδη

Τρεις προπονήσεις απέμειναν για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου», μέσω των οποίων ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα αποφασίσει πώς θα παρατάξει τη Νέα Σαλαμίνα.

Αν και το πιο πιθανό είναι να μη γίνουν πολλές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με το 3-2 επί της ΑΕΛ, υπάρχουν ερωτηματικά για κάποιες θέσεις. Πρώτον, ο Τσαρλς Ελουντού μπήκε αλλαγή και συνέβαλε στην ανατροπή απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, κάτι που βάζει σε σκέψεις την τεχνική ηγεσία. Αν επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο εξτρέμ από το Καμερούν, ο Ιωάννης Κωστή θα επανέλθει στη μεσαία γραμμή και ένας εκ των Φαρσάντ Νουρ και Σάσα Μαριάνοβιτς θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος.

Από εκεί και πέρα, ερώτημα μπαίνει για την τρίτη θέση στην άμυνα, πλάι στους Μπενζαμάν Λαμπό και Κύπρο Χριστοφόρου. Τη διεκδικούν οι Σάββας Τσαμπούρης, Τζόρντι Σέσαρ και (στο πιο απομακρυσμένο και αισιόδοξο σενάριο) Ιβάν Φουστάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ