aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUENέα ομάδα για Γιαννιώτα; «Τα... 3Α και το εξωτερικό»

Nέα ομάδα για Γιαννιώτα; «Τα… 3Α και το εξωτερικό»

Ο Ευάγγελος Μίχος ο οποίος γράφει στην παρασκηνιακή στήλη «24o ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ» της ελλαδικής ιστοσελίδας «sport24.gr», παραθέτει πληροφορίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχετικά με το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης και του Ατρόμητου για τον Γιάννη Γιαννιώτα ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα εξόδου της ΑΕΚ. Παράλληλα τονίζει πως ο 26χρονος εξτρέμ είναι στο στόχαστρο και του Άρη Θεσσαλονίκης. Τέλος, να τονίσουμε πως το ενδιαφέρον των κυανόλευκων της Αμμοχώστου είναι δεδομένο, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Ελλαδίτης αξιολογείται και από τον Απόλλωνα. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Τα… 3Α για τον Γιαννιώτα είναι Ανόρθωση-Ατρόμητος-Αρης. Δεδομένα και με αυτή την σειρά. Με την προϋπόθεση βέβαια να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Όλα αυτά όσον αφορά στο… ελληνικό ενδιαφέρον. Γιατί για τον Γιαννιώτα υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού. Με ατζέντη άλλωστε τον Πολ Κουτσολιάκο μιλάμε για το… αυτονόητο. Η συγκυρία μάλιστα θέλει και δυο ξένες ομάδες, που τους… συγκινεί η περίπτωση Γιαννιώτα, να ξεκινάνε από… Α».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ