aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το «αγκάθι» για Γιαννιώτα, ο Απόλλων και ο Ατρόμητος

Ανόρθωση: Το «αγκάθι» για Γιαννιώτα, ο Απόλλων και ο Ατρόμητος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Διακαής πόθος της Ανόρθωσης είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θεωρεί ότι ο Ελλαδίτης έχει να δώσει πολλά και μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης, όπου η ομάδα της Αμμοχώστου παρουσίασε τεράστιες αδυναμίες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Γιαννιώτα στην Ελλάδα, σήμερα ή το αργότερο μέχρι το Σάββατο θα γίνει συνάντηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ Αθηνών για να συζητήσουν το μέλλον του. Αν και γράφτηκε ότι η ΑΕΚ αξιώνει ποσό αποζημίωσης ύψους 100.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Η Ανόρθωση δεν… παίζει μόνη για τον Γιαννιώτα, αφού το όνομά του ίσως να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα του Απόλλωνα, ενώ ενδιαφέρον για τον Γιαννιώτα υπάρχει τόσο από τον Ατρόμητο, όσο και από ομάδα του εξωτερικού. Ο 26χρονος εξτρέμ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο, καθώς έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, ο κόσμος τον αγκάλιασε και κατέγραψε εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια, τον οποίο εκτιμά ιδιαιτέρως. Mεγάλο «αγκάθι» στις προσπάθειες της Ανόρθωσης για απόκτηση του Γιαννιώτα αποτελεί το συμβόλαιό του. Στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αμείβεται με 270.000 ευρώ τον χρόνο, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ποσό διάφορα μπόνους.

Διαβάστε επίσης: Έχει «σύμμαχο» στην προσπάθεια για Αρτυματά!

Είναι μόλις 26 ετών και δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, επομένως αν η Ανόρθωση τον θέλει θα πρέπει να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ αξιώσει λεφτά για να τον αφήσει ελεύθερο, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, αφού η «Κυρία» δεν είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις και της ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια τον θέλει και μάλιστα του το έχει μεταφέρει σε τηλεφωνική επικοινωνία. Όμως, για να ντυθεί στα κυανόλευκα ο Γιαννιώτας θα πρέπει να ευνοήσουν οι συγκυρίες και να κάνει υπομονή η Ανόρθωση, αφού ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ