aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έμεινε στις εντυπώσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Kαρμιώτισσα κοίταξε στα μάτια την Ομόνοια, όπως είχε κάνει και με την ΑΕΛ, όμως λίγο η απειρία και λίγο η ατυχία, δεν της επέτρεψαν να πάρει κάποιο βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι. Μάλιστα, η φάση στο 57ο λεπτό, όπου ο Όρντος αστόχησε με κοντινή κεφαλιά ήταν καθοριστική.

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Ταραλίδης είδε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του και όπως γίνεται αντιληπτό, αν στην επόμενη φάση ο επιθετικός των ερυθρόλευκων έκανε το 3-1, όλα πιθανώς να ήσαν διαφορετικά.

Η ομάδα των Πολεμιδιών άξιζε κάτι καλύτερο και όπως χαρακτηριστικά είπε και ο προπονητής της, πιο πολύ ο αντίπαλος της έκλεψε τη νίκη. Οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή, έφτασαν κοντά στο βαθμολογικό κέρδος, όμως έμειναν στις εντυπώσεις.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα έγινε όλη η ζημιά και αν οι παίκτες της Καρμιώτισσας ήταν πιο συγκεντρωμένοι, τότε ίσως να μην έχαναν τη μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με βαθμό ή ακόμη και με βαθμούς από το ΓΣΠ.

Σημασία έχει πλέον όλοι να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και να μην απογοητευτούν. Κάποια παιχνίδια εξάλλου δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα για να αποκομίσουν βαθμολογικά οφέλη. Η συνέχεια θα κρίνει το μέλλον της Καρμιώτισσας και συγκεκριμένα τα παιχνίδια με ισοδύναμους αντιπάλους.

Πλέον η προσοχή όλων στη νεοφώτιστη ομάδα είναι στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερμή στο ΓΣΖ. Ο Λιάσος Λουκά έχει μια εβδομάδα στη διάθεσή του για να ετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα, με μοναδικό στόχο φυσικά τη νίκη επί των «φτεροπόδαρων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ