aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλει αλλαγή για τον καυτό Σεπτέμβριο

Θέλει αλλαγή για τον καυτό Σεπτέμβριο

Ο Εθνικός δεν έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά με τον Ερμή (0-3) και τον Οθέλλο (0-0). Κάτι που έρχεται σε συνέχεια με το 1-3 από την ΑΕΖ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι παράγοντες του συλλόγου της Άχνας λένε πως είναι νωρίς για να κριθεί αυστηρά η ομάδα. Αντιθέτως, ζητούν πίστωση χρόνου από τους φίλους τους, καθώς δημιουργείται ένα νέο σύνολο στο Δασάκι.

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς θέλει ν’ αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του, το συντομότερο δυνατόν. Ο Σέρβος τεχνικός είδε τα κενά που παρουσίασε ο Εθνικός σε όλες τις γραμμές και καταβάλλει προσπάθεια για να επέλθει η βελτίωση.

Και έχει κάθε λόγο να βιάζεται για να δει τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν καλύτερα, αφού έρχεται δύσκολο πρόγραμμα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι καυτός, καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις με την ΑΕΛ, την Ομόνοια, την ΑΕΚ και τον Ερμή. Τρεις ομάδες με πολύ υψηλούς στόχους και η τέταρτη με βλέψεις για την πρώτη εξάδα.

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας στο Τσίρειο με τους γαλαζοκίτρινους, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Η πληρότητα ασφαλώς είναι θετικό στοιχείο πριν από ένα δύσκολο ματς. Ο Ιλουρίντζε που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Οθέλλο δεν έχει κάτι ανησυχητικό και είναι στη διάθεση του Ντόντσιτς.

Επίσης, επέστρεψε ο Αρέστη που βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Σήμερα θα επιστρέψει και ο Κατσιαράβα που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων Γεωργίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ